سمنانی ها با کشت انواع سبزی در باغچه های خانگی ؛ سفره غذای خود را با سبزی های رنگارنگ تزئین می کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان ، به رغم آب و هوای گرم و خشک سمنان ، مردم این دیار به کشت و کار علاقه زیادی دارند و در باغچه خانه های خود سبزی خوردن می کارند.
تربچه ، پیازچه ، تره ، ریحان ، نعنا، اسفناج ، جعفری ، گشنیز ، شنبلیله ، ترخون و شوید ، سبزی هایی هستند که سمنانی ها در باغچه ها می کارند و روزانه در سفره ناهار و عصرانه و شام مصرف می کنند.
برخی از شهروندان خوش ذوق در همان باغچه های کوچک بادمجان و گوجه فرنگی هم می کارند.
باغداران سمنانی هم بخشی از کشت و کار خود را به تولید سبزی خوردن اختصاص داده اند.
عکس ها از : میترا کاشی