کشت گل محمدی با توجه به نیاز آبی کم و ارزش اقتصادی بالا در شهرستان سپیدان توسعه یافته است.
وی افزود: برداشت این گلهای خوشبو در سپیدان از اوایل اردیبهشت آغاز شد و تا نیمه خرداد ادامه داشت.
نصیری اضافه کرد: متوسط برداشت گل محمدی در سپیدان بیش از یک تن در هر هکتار است و امسال حدود ۶۰ تن از این محصول به صورت غنچه و گلبرگتر از گلزارهای شهرستان برداشت شد.
نصیری افزود: کشت گل محمدی با توجه به نیاز آبی کم و ارزش اقتصادی بالا با استقبال کشاورزان سپیدانی روبرو شده است.
مهمترین موارد مصرف گل محمدی شامل تهیه گلاب، اسانس و صنایع داروسازی است و تولیدات آن علاوه بر بازار داخلی به کشورهای حاشیه حوزه خلیج فارس، آسیایمیانه و اروپا صادر میشود.