سه نامزد انتخابات مجلس خبرگان رهبری در خراسان رضوی معرفی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، ستاد انتخابات کشور، در اطلاعیهای اسامی نامزدهای دومین میاندورهای
براساس این اطلاعیه در خراسان رضوی آیات عظام عباس شاه رفعتی، سیدمحمدرضا مدرسی مصلی و غلامرضا مقیسه سه نامزد تایید صلاحیت شده نهایی از میان ۱۲ نامزد ثبت نام شده برای انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری در خراسان رضوی هستند.
محمدکمال سرویها مسوول دفتر هیات نظارت شورای نگهبان در خراسان رضوی هم گفت: برنامههای تبلیغاتی این سه نامزد در قالب دو برنامه ۱۸ دقیقهای از صدا و سیمای خراسان رضوی پخش خواهد شد.
آیت الله عباس شاه رفعتی
آیت الله عباس شاه رفعتی متولد ۲۶ بهمن ۱۳۳۹ در شهر کربلا از اساتید سطوح عالی فقه و اصول حوزه و چهرههای شناخته شده حوزه
وی دوران کودکی اش را با بهره گیری از فضای معنوی درخانواده گذراند و در سن ده سالگی همراه با خانواده به وطن آمد و در شهر حرم اهل بیت علیهم السلام، قم ساکن شد و از سال ۱۳۵۴ تحصیلات حوزوی را آغاز کرد.
نزد استادانی، چون آیات عظام اشتهاردی، فاضل لنکرانی، گلپایگانی، وحید خراسانی، سیدمحمود هاشمی، حسن زاده آملی، جوادی آملی تلمذ و به درجه اجتهاد رسید.
از سال ۸۴ تا کنون به تدریس خارج فقه و اصول اشتغال دارد و همزمان مشغول به تحقیق، تدوین و تألیف در موضوعات مختلف علوم اسلامی است.
رییس مرکز رسانهای ولایت (شبکه جهانی ولایت و شبکه جهانی الولایه)، قائم مقام رئیس مرکز تحقیقات علمی حکومت اسلامی دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، مشاور مدیر و معاون آموزشی حوزههای علمیه سراسر کشور، عضو مجمع اساتید جامعه مدرسین، معاون تربیتی و فرهنگی مرکز جهانی علوم اسلامی به مدت ۱ سال، رییس مرکز تدوین کتب جامعه المصطفی به مدت ۴ سال و عضو شورای تدوین برنامه سوم توسعه کشور از مسئولیتها و حضور فعال در مبارزات سیاسی قبل از انقلاب و تحمل زندان و شکنجه در حمایت از امام (رحمت الله علیه)، حضور رزمی وتبلیغی در جبهههای جنگ حق علیه باطل حدود ۲ سال از فعالیتهای وی است.
آیت الله سید محمدرضا مدرسی یزدی
سید محمدرضا مدرسی مصلی متولد ۱۳۳۴ در یزد معروف به مدرسی یزدی مجتهد شیعه، از فقهای شورای نگهبان در دو دوره اخیر
پس از تحصیلات دیپلم علاوه بر تحصیل دروس رسمی حوزه علمیه به فراگیری دروس نجوم، هیئت، فلسفه غرب، اقتصاد و زبانهای خارجی پرداخت و در رشتههای فلسفه و کلام و تفسیر و حدیث نیز مطالعه و تحصیل کرد.
تحصیلات حوزوی را تا میانه دوره سطح در مدارس یزد و نزد پدر آغاز کرد و از سال ۱۳۵۱ در قم ادامه داد.
در محضر استادانی، چون آیات عظام حسنزاده آملی، مطهری، جوادی آملی، جعفر سبحانی، وحید خراسانی، حائری، میرزا هاشم آملی و بهجت درس فرا گرفته است.
علاوه بر تألیف به تدریس از جمله خارج فقه و اصول نیز اشتغال دارد.
از سوابق وی: عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیش از سی سال تدریس در حوزه علمیه قم (بیست و چهارسال درس خارج فقه و اصول)، مدرس دانشگاه و عضو هیئت امناء بنیاد ملی نخبگان است.
وی در سالهای مبارزه در قم محمدرضا گلپایگانی را از نقشه ساواک در سوء استفاده از مجلسی که برخی از علما و فضلا قرار بود در آن حضور یابند، آگاه ساخت.
نامزد انتخابات ۱۳۹۴ مجلس خبرگان بود که با قرارگیری در جایگاه ۲۵ ام استان تهران از راهیابی به این مجلس بازماند.
در دورههای پنجم، ششم و هفتم عضو شورای نگهبان بود.
حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ غلامرضا مقیسه (امام جمعه محترم سبزوار)
ورود به حوزه علمیه گرگان در سال ۱۳۵۰ و ادامه تحصیلات حوزوی در شهر مقدس قم از سال ۱۳۵۵.
در محضر استادانی، چون آیات عظام ستوده، فاضل لنکرانی، سیدابوالفضل موسوی تبریزی، شیخ جواد تبریزی و وحید خراسانی، دکتر احمد بهشتی، جوادی آملی، حسنزاده آملی و مشکینی درس را فرا گرفته است.
بیش از ۳۰ سال تدریس دروس حوزوی از ادبیات تا خارج فقه و اصول در حوزه علمیه قم و سابقه فعالیتهای پژوهشی دارد.
قاضی در دستگاه قضایی جمهوری اسلامی در سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۲، تبلیغ در ایام محرم و ماه رمضان از ۴۰ سال پیش، روحانی کاروان در بعثه مقام معظم رهبری در حج به مدت ۲۰ سال و همکاری با بعثه مقام معظم رهبری در حج در آموزش و تربیت روحانیون کاروان از سوابق اجرایی و فرهنگی وی است.
دومین انتخابات میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در خراسان رضوی
نخستین انتخابات میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب یکی از نمایندگان خراسان رضوی در این مجلس، دوم اسفند ۹۸ همزمان با انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شد و آیت الله محمدتقی مصباح یزدی به نمایندگی این استان در مجلس خبرگان برگزیده و جایگزین آیتالله سید محمود هاشمی شاهرودی، نماینده فقید خراسان رضوی در این مجلس شد.
دومین انتخابات میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در خراسان رضوی برای تعیین جانشین آیت الله مصباح یزدی، که دی پارسال رحلت کرد، ۲۸ خرداد امسال همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در پنج هزار و ۵۹ شعبه اخذ رای مستقر در ۸۷ شهر و ۲ هزار و ۵۲۳ روستای این استان برگزار میشود.
خراسان رضوی ۶ کرسی از مجموع ۸۸ کرسی نمایندگی مجلس خبرگان رهبری را در اختیار دارد.