رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کردند: ملت و کشور ما امروز و تا آیندههای دور به نگاهبانی از یاد و خاطره امام عزیز احتیاج دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنهای، ایشان امروز در سخنرانی زنده تلویزیونی به مناسبت سی و دومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) تاکید کردند: مهمترین ابتکار امام بزرگوار عبارت است از جمهوری اسلامی.
رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کردند: عدهای سکولارها و غربیها بودند که معتقد بودند دین افیون جامعه است و نمیتواند حکومت مردم را در دست بگیرد.
ایشان افزودند: در مورد حاکمیت اسلام مخالفین سرسختی وجود داشت. عدهای سکولارها و غربیها بودند که معتقد بودند دین افیون جامعه است و نمیتواند حکومت مردم را در دست بگیرد.
دستهای دیگر میگفتند دین نباید آلوده به سیاست شود و باید تقدس خود را حفظ کند که این افراد سکولارهای مذهبی هستند.
مخالفان مردم سالاریها هم دو جبهه بودند، یکی سکولارها که میگفتند مردم سالاری را باید مردان تکنوکرات دست بگیرند پس جمهوری اسلامی بی معنی است.
عدهای دیگر میگفتند مردم کارهای نیستند و باید دین حکومت کند که نمونه افراطی آن در داعش مشاهده میشود.
امام با توکل به خدا و ایمان به مردم و استناد به معرفت دینی، این نوآوری بزرگ را در محیط جامعه پیش برد.
رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کردند: مسئولیت و حق مردم در مردم سالاری دینی مبتنی بر منابع اصیل اسلامی و سیره پیغمبر است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنهای.
ایشان افزودند: امام خمینی (ره) معرفت عمیقی به اسلام و باور جدی به مردم داشت. تشکیل حکومت اسلامی مبتنی بر آیات قرآن و سیره پیغمبر است. مسئولیت و حق مردم در مردم سالاری دینی مبتنی بر منابع اصیل اسلامی و سیره پیغمبر است. بدون حضور مردم انقلاب شکل نمیگرفت و ادامه هم پیدا نمیکرد.
رهبر معظم انقلاب تصریح کردند: راه حل مشکلات، انتخاب درست است نه کناره گیری از صندوق رای.
ایشان افزودند: گفته میشود برخی به خاطر مشکلات معیشتی مردد هستند در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند درباره انتخابات. اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آن را با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب. اگر ضعفی در مدیریتها وجود دارد راه چاره آن چیست؟ که ما در مدیریتها دخالت نکنیم؟ یا نه، یک مدیریت به معنای واقعی کلمه اسلامی و مردمی انتخاب کنیم.
در انتخاب باید دقت کرد. به وعده و حرف نمیشود اعتماد کرد. درباره خارجیها هم همین را میگویم. به مسئولین عزیز در همین قضایای هستهای که در جریان است همین را میگویم. در مسائل مهم کشور هم همین جور است.
حرف آسان است. باید نگاه کرد این وعده را که این فرد میدهد آیا در گذشته این فرد عملی وجود دارد که این وعده را تصدیق کند یا نه.
نامزدها وعدههایی را که مطمئن نیستند میتوانند انجام بدهند را ندهند. این وعدهها به ضرر کشور است. اگر چنانچه به ریاست جمهوری رسیدید و نتوانستید انجام دهید، مردم را نسبت به نظام دلسرد میکنید. وعدههایی که اهل فن تایید میکنند قابل تحقق است را بدهید، اما این وعدههایی را که پشتوانه عملی ندارد، این وعدهها را نباید داد، چون موجب دلسردی مردم خواهد شد و این گناه است.
نامزدی که به ریاست جمهوری رسید اولویت خود را مسائل اقتصادی کشور قرار دهند
رهبر معظم انقلاب تصریح کردند: در جریان عدم احراز صلاحیت به برخی کسانی که صلاحیتشان احراز نشد، جفا شد.
ایشان افزودند: در جریان عدم احراز صلاحیت به برخی کسانی که صلاحیتشان احراز نشد، جفا شد. به خودشان و خانوادههایشان نسبتهایی داده شد که معلوم شد خلاف است. فضای مجازی بدون هیچ قید و بندی این مسائل را منتشر کردند. مطالبه من این است که دستگاههای مسئول جبران کنند. گزارشهای خلاف واقع بود.