توسعه کشت الماسهای سیاهی علاوه بر بالابردن ضریب خوداتکایی در تولید روغنهای داخلی، قطع وابستگی را در پی دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، پاییز پارسال ۹ هزار هکتار از مزارع مازندران زیر کشت دانههای با ارزش سیاه به نام کلزا رفته است و حالا پس از ۸ ماه به همت کشاورزان به ثمر نشسته است.
الماسهای سیاهی که توسعه کشت آن علاوه بر بالابردن ضریب خوداتکایی در تولید روغنهای داخلی، قطع وابستگی به روغنهای خارجی را در پی دارد.
مصرف آب کم، استفاده از کاه و کلش و استفاده از مواد آلی خاک و مبارزه فیزیکی با علفهای هرز از مزایای دیگر کشت کلزا در استان است.
مازندران پس از استانهای گلستان و خوزستان رتبه سوم تولید کلزا را در کشور دارد.
بنیامین مرشدی گزارش می دهد