آقای محسن علیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری دقایقی پیش با حضور در شبکه سیما به تشریح و تبیین برنامههای خود پرداخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای مهرعلیزاده در ابتدای سخنان خود در مقابل مردم ایستاد و به احترام مردم که در استقلال و بزرگی کشور و تمامی عرصهها تلاش کردند ادای احترام کرد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری ضمن معرفی جایگاه خانوادگی خود گفت: من یکی از فرزندان آب و خاک و از خانواده متوسط و فردی که مسائل و مشکلات جامعه را در سطح پایین به خوبی در زندگی خود لمس کرده است امروز در خدمت مردم هستم.
آقای مهرعلیزاده با اشاره به این که ما به دنبال رئیس و مرئوسی در کشور نیستیم و نباید باشیم، افزود: مشکل ما در اینجاست که همیشه فکر کرده ایم یک نفر همیشه باید رئیس باشد و بقیه مردم مرئوس باشند و یک نفر ارباب و بقیه رعیت باشند و یک نفر دستور دهد و بقیه دستور را اجرا کنند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: مهم این است که باید ببینیم مردم چگونه برای ساختن آینده خود و تأثیرگذاری خود فکر میکنند و مهم این است که فردی که با ادعای کار برای مردم مسئولیت پیدا میکند چه نوع آدمی است، آیا آدمی است که همیشه میخواهد تحکم کند و حاکم باشد یا آدمی است که خود در زندگی شخصی نیز طوری رفتار کرده که همیشه سعی داشته است دیگران را به حساب بیاورد و با دیگران کار و همراهی کند.
آقای مهرعلیزاده با اشاره به معنی جمهوری یعنی مردم و جمهوری اسلامی ایران یعنی حکومت مردم در قالب حکومت اسلامی و رعایت قوانین اسلامی و شرعی افزود: قانون اساسی قانونی است که مردم حاکم باشد و در اعتقادات دینی ما خداوند نمایندگی خود را به انسان داده نه به یک فرد خاص یا یک جمع یا یک قوه.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این که مردم در فروردین سال ۵۷ به جمهوری اسلامی رأی دادند، گفت: مردم به حکومت مردم بر مردم در یک کشور اسلامی رأی دادند و معنی آن این است که باید در بررسی مسائل مردم اعم از باسوداها، بی سوادها، دانشگاهیها و افراد باتجربه مشارکت داشته باشند.
آقای مهرعلیزاده افزود: باید مردم در تنظیم برنامه مشارکت داشته باشند و در تنظیم این برنامه برای کشور عقل و عقلانیت پشت قضیه باشد نه زور و تحکم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: در اجرای برنامهها هم دولتها نمیتوانند و هم نباید همه بار اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور را خود بکشند و احساس کنند که وظیفه آنهاست و مردم هم باید فقط تماشاگر باشند که نتیجه آن همان چیزی میشود که اکنون داریم.
آقای مهرعلیزاده افزود: ۴۳ سال از انقلاب گذشته، ولی هنوز بحران قطعی آب در دو قدمی ماست و شکستگی آبی در کشور و منطقه در دو قدمی ماست و فکر اساسی برای رفع این مشکل صورت نگرفته است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: من نمیخواهم سیاه نمایی کنم، کار صورت گرفته، سدهایی ساخته شده، اما این میزان توجه به حفظ آب و محیط زیست با الگوهای مصرف رها شده در تمامی زمینههای خانگی، صنعت، کشاورزی و خدمات نسبتی دارد.
آقای مهرعلیزاده همچنین نگرانیهای مردم در دریاچه ارومیه، دریاچه بختگان در شرق اصفهان در ورزنه در کنار تالاب گاوخونی، در زمینه بی آبی را یادآور شد و افزود: استانهای سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان رضوی و شمالی حتی خوزستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان و کردستان دچار مشکل آب هستند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما این روزها شاهد قطعی برق هستیم که این موضوعی خنده دار است.
آقای مهرعلیزاده افزود: در زمان جنگ شاهد قطعی برق بودیم، چون زیربناها از بین رفته بود، اما چه دلیلی امروز برای قطعیهای برق وجود دارد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: یا ما ضعف ساختاری مدیریتی داریم یا ضعف عملکردی داریم که هر دو اینها مشکل هستند.
آقای مهرعلیزاده افزود: ما مدیران لایق زیادی داریم و ایرانیها مدیریت بلدند و سواد کار دارند و دلسوزند و دارای تمدن هستند و دارای منابع انسانی و امکانات مادی هستند، اما متأسفانه خیلی جاها مردم را به حساب نیاوردند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین مشکل بیکاری در بین قشر جوان را از مشکلات کشور دانست.
بیش از ۱۰ هزار شهرک صنعتی تعطیل شده است
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: از ۵۳ هزار شهرک صنعتی در کشور بیش از ۱۰ هزار شهرک به طور کامل تعطیل شده است.
آقای محسن مهرعلیزاده در ادامه سخنان خود در شبکه یک سیما سوء مدیریت و عدم کفایت در اجرا را عامل اصلی بیکاری بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهها دانست و افزود: در صنعت و تولید یک سری بخشنامههای به دردنخور، متناقض و متعارض همچنان وجود دارد و تعامل بین دستگاههای دولتی با مردم در دادن مجوز چه برای احداث واحد، چه برای پیش بردن امور اجرایی واحد و چه برای تامین وام و تسهیلات و صادرات و واردات و در همه زمینهها بخشنامههای رنگ و وارنگ، متغایر و متضاد دست همه را بسته است.
وی گفت: نتیجه این میشود که از ۵۳ هزار شهرک صنعتی در کل کشور بیش از ۱۰ هزار شهرک به طور کامل تعطیل است.
آقای مهرعلیزاده با اشاره به سرمایههای تلف شده در این زمینه افزود: برای ایجاد شهرک نیاز به سرمایه گذاری در زمین، آب، برق و گاز است و در حالی که مردم با زحمت میآیند برای احداث واحد صنعتی سوله میسازند میدانید چندین صد هزار میلیارد تومان در این حوزهها لنگ است؟
وی گفت: بیش از ۳۰ درصد ظرفیتها به صفر تبدیل میشود و بیش از ۵۰ درصد آن ۷۰ درصد هم با ظرفیت ۵۰ تا ۶۰ درصدی کار میکند و بیش از ۱۵ تا ۲۰ درصد باقی مانده آن هم با ظرفیت ۳۰ درصدی کار میکند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در مجموع وقتی حساب میکنید میبینید که کل شهرکهای صنعتی با این همه ظرفیت سرمایه گذاری و اشتغال در ۴۳ سال گذشته اکنون با ۳۰ درصد ظرفیت کار میکند و ۷۰ درصد دیگر آن معطل است.
وی گفت: به این ترتیب کار بسیاری از مهندسان و کارگران متوقف شده است و کارگران، کارمندان و مهندسان بیکار شده اند و تولید و فراوانی هم نیست.
آقای مهرعلیزاده افزود: در این وضعیت نداری دلار، تحریمها و محدودیتهای ارزی کشور، ارز ۴۲۰۰ تومانی به بازار میریزیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: این ارزها را در اختیار عدهای قرار میدهیم که بخشی از آن را میخورند و بخش دیگر آن را از چین، جنس آشغال وارد میکنند.
وی افزود: واردات سنگ قبر، سنجاق قفلی، تسبیح و صلوات شمار خنده دار است و در تاریخ به ما میخندند.
آقای مهرعلیزاده گفت: آیندگان به ما خواهند گفت یا شما خائن بوده اید یا عقل نداشته اید، اما من میگویم اتفاقا خیانت نیست و عقل هم داشتند، ولی به علم مدیریت اعتقاد ندارند، مشکل این جاست.
وی با انتقاد از شهرداری تهران در حوزه مسکن افزود: الان در خیابانهای با عرض ۱۰ متر در شمال شهر تهران ساختمانهای ۲۰ طبقه میسازند برای این که شهرداری بتواند هزینه جمع آوری زباله را تامین کند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بنابراین وقتی مدیریت نیست، فکر نیست و وقتی نتوانند حرکت براساس تدبیر را تشخیص دهند برای گذران موقت اقداماتی را انجام دهند تا ماموریت دو سه ساله آنها تمام شود.
وی با اشاره به این که این ساخت و سازها منجر به قیمتهای نجومی مسکن تا متری ۱۲۰ میلیون تومان میشود، افزود: با این وضعیت کسی که حتی کار هم داشته باشد آیا میتواند با حقوق ۴ تا ۵ میلیون تومان صاحب مسکن شود؟
آقای مهرعلیزاده گفت: به رغم برخی تلاشها در اجرای طرحهای مسکن، اما به دلیل اجرا نشدن طرحهای زیرساختی مثل آب و برق صاحبان این واحدهای مسکونی نمیتوانند به درستی از آنها استفاده کنند.
وی افزود: باید کاری کنیم که ارزش زمین بیش از مسکن نشود راه آن این است که سرمایه سرگردان را که عامل مخربی در حوزه مسکن شده است به سمت تولید هدایت کنیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: شما که زمینه تولید دارید و ۶۰ تا ۷۰ درصد ظرفیت خالی در این حوزه است سرمایهها را به این سمت هدایت میکنیم.
وی واردات بی رویه را به دلیل پایین بودن ارزش پول ملی و مشکلات در گمرک دانست و افزود: امروز دعوای چین و آمریکا در همین موضوع گمرکات است.
آقای مهرعلیزاده گفت: امروز مکانیزمی در حوزه گمرکات نداریم و این حوزه رها شده است.
وی افزود: این دو تا سه میلیون نفری که امروز بیکار هستند به دلیل همین بحث تعطیلی شهرکهای صنعتی بوده است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تعطیلی واحدهای صنعتی منجر به گران شدن اجناس و نایاب شدن آنها شده است و مردم در حالی که امروز در صفها ایستاده اند از گرانی ناله میکنند.
وی افزود: با هدایت سرمایه به بخش مسکن هم اشتغال ایجاد میشود و هم کالاها به صورت فراوان در بازار عرضه میشود.
آقای مهرعلیزاده بروکراسی اداری را مانعی بر سر راه تولید ارزیابی دانست و گفت: ۷۰ درصد اقتصاد کشور در دست دولت و شرکتهای نیمه دولتی است.
وی افزود: چندین سال پیش به صلاح دید همه بزرگان کشور و به ویژه مقام معظم رهبری مقرر شد تا در کشور خصوصی سازی شود و خصوصی سازی یعنی کارها به بخش خصوصی واگذار شود و دولت فقط برنامه ریز باشد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه دولت این است که در خصوصی سازی آسیبی به قشر ضعیف وارد نشود و خدمات به آن برسد و زور به بخش ضعیف جامعه گفته نشود و گرسنه نماند.
وی افزود: با خصوصی سازی قرار بود راه برای توسعه باز شود و بازارهای صادراتی را از دست ندهیم، اما در عمل هنگام خصوصی سازی عدهای از این نهادها، ارگانها و سازمانهای تامین اجتماعی که وظیفه شان تامین بیمه مردم است، آمدند واحدهای صنعتی را به اسم خصوصی خریدند که در نتیجه اوضاع بدتر شد.
آقای مهرعلیزاده گفت: من به عنوان کارشناسی که از ۲۵ سالگی در صنعت بوده ام عرض میکنم از کف کارخانه شروع کرده ام و مدیر تولید و مدیر کارخانه، عضو هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل در شرکت سایپا بوده ام.
وی به سوابق خود در سازمان گسترش و در حوزه صنعتی و بهره برداری خودرو در سراسر کشور و معاون وزیر صنایع سنگین اشاره کرد و افزود: من اقتصاد خوانده هستم و دکتری مدیریت مالی دارم.
مردم با سیاستهای دولت در بازار سرمایه بیچاره شدند
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از تصمیم غلط دولت در بازار سرمایه که با ترکیدن حباب، سرمایههای مردم در بورس از بین رفت، انتقاد کرد.
آقای محسن مهرعلیزاده دربرنامه تبلیغاتی انتخاباتی شبکه یک سیما با تاکید براینکه باید راه برای تقویت تولید در کشور باز باشد، تصریح کرد: متاسفانه با تصمیم غلطی که دولت در فروردین گذشته گرفت که نمیدانم با چه انگیزهای بود و امیدوارم خیر بوده باشد، سهام داران حقوقی بزرگ سهام را در بازار سرمایه ریختند و ظاهراً در اختیار مردم قرار دادند به نحوی که یکباره با ساز و کارهای مختلف ارزش آن را دو تا سه برابر بالا بردند و مردم خوشحال شدند.
وی گفت: معلوم بود که داشتند آن را باد میکردند و ارزش سهام را مثل بادکنک باد کردند و حباب ایجاد شد، اما با سوزنی که به آن خورد، ترکید و مردم بیچاره شدند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: آن وقت جالب است که دولت مجبور شد، ۲۰۰ میلیون دلار از جیب مردم و از صندوق توسعه ملی توسعه که اضافه پول نفت در آنجا و مختص سرمایه گذاری پس اانداز شده بود، برداشت کرد و تبدیل به ریال شد تا جبران خسارت کرده باشد، اما این چه کاری است که میکنند، این چه اقدامی است؛ اگر بلد نیستند کنار بگذارند.
آقای مهرعلیزاده افزود: به گذشته کاری ندارم، چون فردی هستم که از نظر اجرایی معتقدم درباره گذشته ۱۰ سال هم گلایه کنیم فایدهای ندارد و باید دانست که برای آینده چه باید کرد؟، آینده باید همین فردایی باشد که اگر بنده انتخاب شدم تمام بخشنامههای متناقض، متغایر و متضاد را با یک فرمان کنار میگذارم.
وی گفت: همه این بخشنامهها را هم فهرست کردم؛ دو تا سه بخشنامه کافی است که بر اساس آن صادرکنندگان، تولیدکنندگان، واردکنندگان و فعالان اقتصادی تکلیفشان با گمرک، بانک، صنعت و معدن و دیگر نهادها مشخص میشود و در پی کارشان میروند و دیگر شرایط به نحوی نخواهد بود که اگر به نهادهای مراجعه کنند و خواستند فعالیت داشته باشند و صادرات و واردات کنند، کارشناسان به قوانینی استناد کنند که به هیچ عنوان اجازه نمیدهد که کارها انجام شود، زیرا عدهای در این خصوص منافع دارند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: زمانی در اوایل دهه ۶۰ واقعاً این طور بود که اگر به افرادی میگفتند فلان کار را انجام دهد اگر از عهده اش برنمی آمد اذعان میکرد و اگر به او میگفتند تکلیف است میگفت از او بر نمیآید و آن قدر تقوا و خداترسی داشت که از این کار حذر کند، اما اکنون درست با نقطه مقابل این موضوع مواجهیم.
وی تصریح کرد: اگر به دهها مرجع اعم از امام جماعت مسجد، بسیج محله، استاد دانشگاه، دایی، عمه، خاله و نماینده مجلس مراجعه میکردند تا مسئولیت یک میز کوچولو بگیرند؛ اکنون دیگر خرید و فروش میز باب شده و معلوم است که در کنار آن فساد است و میخواهند خلاف انجام دهند.
آقای مهرعلیزاده گفت: اگر انضباط مدیریتی حاکم و قانون مشخص باشد، مخفی کاری نباشد و همه چیز صریح و شفاف باشد مشکلات برطرف میشود من در خصوص مشخصات دولتم اعلام کردم که شفافیت مطرح است و گفتم که دولت شیشهای تشکیل میدهم و این شعار نیست.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ملت عزیز ایران خدا شاهد است که این را از صمیم قلب میگویم، چون معتقدم به جای اینکه در تابلوهای تبلیغاتی در چهارراههای شهرها، مدام خمیر دندان، مسواک و یخچال دو قلو تبلیغ کنند باید اطلاعات مربوط به بودجه کشور و ته مانده حساب آن به مردم اعلام شود.
وی گفت: اگر کار بد کردیم و نگران کننده بود بگذاریم مردم نگران شوند و بگویند برای رفع آن اقدام میکنیم و اگر کار خوب کردیم مردم امیدوار شوند و از ما تشکر کنند.
آقای مهرعلیزاده افزود: در کشور نروژ لحظه به لحظه و ساعت به ساعت اطلاعات مربوط به درآمد فروش نفت و موجودی صندوق توسعه اعلام میشود ما هم باید اطلاعات مربوط به صندوق ذخیره ارزی را به مردم بگوییم و نترسیم.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر مردم در این زمینه هوشیار شوند اول کمک میکنند دوم اینکه رفع ایراد میشود.
وی افزود: گاهی کارها حتی با نیت خیر انجام میشود، اما آن قدر با ماستمالی و ترس و نگرانی همراه است که اگر ۱۰ برابر آن هم منفی گفته شود برای مردم جا میافتد آیا غیر از این است؟ مردم از شما میپرسم آیا این چنین نیست؟
آقای مهرعلیزاده همچنین با انتقاد از بی اطلاعی مردم در اجرای طرح بنزینی در آبان ۹۸ خطاب به مردم تصریح کرد: مردم شما درباره افزایش قیمت بنزین عصبانی شدید و این افزایش قیمت روی زندگی شما تاثیر گذاشت، اما چقدر الان عصبانی بودید و چقدر از این رفتار که به حساب نیامدید؟ چقدر از اینکه گفتند «من هم خبر نداشتم و نمیدانم که بالاخره چطور شد».
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: این درحالی است که مردم صاحب کشور هستند و ما را انتخاب میکنند که به عنوان خادم در خدمتشان باشیم و برای آنان کار کنیم.
وی افزود: خبرنگاری از من پرسید که اگر رئیس جمهور شوید توقع دارند که به استانها بروید قول میدهید هر سه ماه یکبار به استانها سفر کنید؟ به او پاسخ دادم بله، بله، بله. سه بار به او بله گفتم، چون هر سه ماه یکبار سفر کردن به استانها زیاد بود و باید هر یک ماه یکبار سفر کرد.
آقای مهرعلیزاده تصریح کرد: البته نه با تعطیل کردن کارها و اینکه با صدها اتوبوس، خدم و حشم راه بیندازیم و به استاندار دستور دهیم که شورای تامین تشکیل دهد که آقای رئیس جمهور یا آقای رئیس قوه قضاییه یا آقای رئیس مقننه میخواهد بیاید و پذیرایی و ساندیس توزیع کنیم؛ این یعنی «شو» این درد مردم فهمیدن نیست.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با نقل خاطرهای از دوران مدیریت چهار ساله اش به عنوان استاندار خراسان در دولت اول اصلاحات گفت: در آن دوره هر دو هفته یکبار برنامه ام این بود که ساعت ۱۰ یا ۱۱ شب سوار اتوبوس میشدم و به شمال شهر مشهد میرفتم که خیلی فقیر نشین داشت و در محلهای وارد میشدم که سالها از طرح ایجاد پارک در آنجا میگذشت، خانههای مردم را صاف کرده بودند و تلی از خاک ایجاد شده بود که گاهی با وزش طوفان گرد و خاک ایجاد میکرد.
وی افزود: وارد بقالی شدم خودم را معرفی کردم و مردم جمع شدند و میگفتند ۱۰ سال است ساخت این پارک به تعویق افتاده و خاکش بر سر ما میریزد همان لحظه شهردار را صدا زدم و به او گفتم آدم بی انصاف چرا چنین است، اما او هم خبر نداشت، چون تازه منصوب شده بود، اما یک ماه طول نکشید که آن پارک ساخته شد.
آقای مهرعلیزاده گفت: البته برای ساخت آن پارک پول از آسمان نیامد پول بود، اما برای مخارج دیگری هزینه میشد و این اولویت زندگی مردم دیده نمیشد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: من هر ماه یکبار به استانها میروم منتهی به شرط آنکه در هواپیما حداکثر با ۴ تا ۵ مسئول سفر کنیم و به بازار، کارخانهها و محلههای فقیرنشین سر بزنیم و ببینیم مردم چه میکشند، اگر چنین صادقانه با مردم زندگی کنیم اگر شرایط اقتصادی از وضع موجود ۱۰ برابر هم بدتر باشد مردم تحمل میکنند، چون میبینند که در حال کار هستیم، اما به هر دلیل بهبود اوضاع ممکن نیست.
وی گفت: ممکن است بخشی از نارساییها ناشی از نداشتن باشد بخشی ناشی از اینکه در گذشته تدبیر نشده، بخشی ناشی از اینکه نقص داریم و بخشی از تحریم و فشارهای بیرونی است.
آقای مهرعلیزاده درباره اینکه رویکرد دولت اش در مواجهه با تحریمها چیست اظهار داشت: رویکرد من در خصوص مسائل سیاست خارجی توسعه محور است یعنی توسعه کشور در عرصه کلان و توسعه اقتصادی در اولویت قرار دارد و محور همه مسائل است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در این چارچوب مذاکره یا پرهیز از مذاکره و خوش رویی یا ترش رویی با خارجیها در خدمت چنین رویکردی است.
وی گفت: ما به عنوان ایرانی بودن، به عنوان ملتی اصیل و به عنوان مسلمان راه تعامل، راه وسط و حرکت کردن در مسیر همکاری را با همسایگان و کشورهای دوردست را میفهمیم البته کسانی که با ما کینه توزی میکنند و قصد کشتن ما را دارند طبعاً با آنان که دوستی نمیکنیم و باید به آنان باید قدرت نشان دهیم و خیلی قوی ظاهر شویم.
آقای مهرعلیزاده با اشاره به سابقه قدرت کشورمان در دوران دفاع مقدس افزود: در آن هشت سال جنگ تحمیلی تمام دنیا هر زوری که توانستند زدند حتی کشورهایی که ادعای دوستی میکنند اعم از روسیه، چین، ژاپن و کره و خیلی از کشورهای همسایه که به کمک صدام آمدند و عزم نابودی انقلاب را کرده بودند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در آن شرایط ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزار شهید دادیم و مصیبتهای فراوان کشیدیم و این همه خستگی و رنج بر جان بر زندگی مردم تحمیل شد، اما موفق شدیم؛ برای اینکه مردانه ایستادیم آن زمان جنگ نظامی بود اکنون نیز جنگ اقتصادی است.
وی افزود: این بار اتفاقاً یادگرفته هستیم در آن زمان سلاح نداشتیم به نحوی که شهید رجایی در سازمان ملل اعلام کرد ما حتی با کوکتل مولوتف از خودمان دفاع میکنیم در حالی که دشمن از موشک و هواپیماهای آن چنانی برخوردار بود.
آقای مهرعلیزده گفت: در آن زمان من معاون وزیر صنایع بودم که تمام کارخانههای ریخته گری برای تولید گلوله، خمپاره، توپ و دیگر تجهیزات بسیج کردیم و همه امکانات کشور صرف مقابله با دشمن شد. در آن زمان امکانات ما بسیار کم بود، اما الان که امکانات بسیاری داریم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، زمین، معدن، جوانان، سواد، مهندسی، تجربه مدیریتی، غیرت ایرانی، افراد آماده کار و آب و هوای خوب را بخشی از ظرفیتهای کشورمان برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن برشمرد.
وی تاکید کرد: بر این اساس مقابله کردن با دشمن کار دشواری نیست باید همت به خرج دهیم و به ویژه با کشورهای همسایه تعامل کنیم، زیرا مشکلات ما جنبه اقتصادی دارد و از این طریق قابل رفع است.
آقای مهرعلیزده با اشاره به رشته تحصیلی اش در عرصه اقتصاد گفت: من هم در عرصه اقتصاد و هم مهندسی و هم مالی تجربه دارم و هم به عنوان استاندار مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی را تجربه کردم و استاندار خراسان و اصفهان بودم که دو استان بزرگ کشور هستند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: من هم در صنایع کار کردم هم بنگاهها شرکت سرمایه داری شاهد، بانک و بیمه دی را ایجاد کردم و سازمان منطقه آزاد کیش را از نو ایجاد و از یک جزیره به منطقه آزاد تبدیل کردم که مردم الان استفاده میکنند.
وی تصریح کرد: من این کارها را دوست دارم و تجربه به اضافه پیشینههای دانشگاهی به من این اجازه را میدهد که بگویم با این وضع اقتصادی اگر اشتباه کنیم و دوباره انسان غیر حرفهای را انتخاب کنیم ولو اینکه خیلی انسان خوب و محبوب باشد، اما این کاره نباشد مشکلات ادامه خواهد یافت، زیرا انسان محبوب برای دوستی و رفاقت بسیار عالی است، اما ما رئیس جمهور حرفهای میخواهیم.
آقای مهرعلیزده خطاب به مردم گفت: مردم عزیز به خدا اگر این بار رئیس جمهور شایسته انتخاب شود و از دلسوزی، پاکدستی، مردمی بودن، پرهیز از تحکم به مردم و تخصص بهره داشته باشد کشورمان در مرحلهای است که میتوانیم پیش رویم و مسائل را حل کنیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در زمینههای مختلف کشاورزی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی برنامه تنظیم کردم و فکر میکنم با این برنامه که نام دولتم را هم "دولت زندگی" تعیین کردم میتوانم مشکلات کشور را رفع کنم دولت زندگی یعنی دولت مرفه، با آرامش و امید به آینده یعنی دولت ضد مرگ، زور و تحمیل.
باید اقتصاد هوشمند را برپا کنیم
محسن مهرعلیزاده نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفتگوی خود با مردم در شبکه یک سیما گفت: باید اقتصاد هوشمند را برپا کنیم.
آقای مهرعلیزاده گفت: دولت آقای خاتمی دولت نمونه تاریخ بعد از انقلاب است و دولت آقای موسوی، دولت آقای هاشمی، دولت آقای احمدی نژاد، دولت آقای روحانی کار کردند، ولی انصافاً در دو دولت آقای خاتمی آرامش در کشور را بیشتر احساس کردیم و با دنیا تعامل را خوب احساس کردیم.ای فازود: در دوران دو دولت آقای خاتمی مُبَلغ یک تفکر و اندیشه شدیم که ما ایرانی بزرگ مسلمان هستیم و نظریه گفتگوی تمدنها نه جنگ تمدنها را ارائه دادیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تا آن سالها ما اغلب با کسری بودجههای فراوان به اضافه رشد اقتصادی مواجه بودیم که به رشد اقتصادی ۵ و ۶ دهم درصد رسیدیم و قیمت ارز در آن هشت سال بین ۶۰۰ و خردهای بود که به ۸۰۰ تومان رسید و چند سال این قیمت ثابت ماند، قیمت کالا ۴۸ درصد تورم داشت که در اواخر دولت به زیر ۱۰ درصد رسید.
آقای مهرعلیزاده گفت: در آن دو دولت سرمایه گذاری به وفور در کشور صورت میگرفت و سرمایه گذاران خارجی و داخلی آمدند و عسلویه ایجاد شد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر خدا کمک کند و مردم به من رأی دهند به عنوان فردی که از جوانی در این کارها با اعتقاد کامل و پاکدستی و سلامت و با دلسوزی کار کرده است، تحت عنوان دولت سوم آقای خاتمی همان شرایط را برمی گردانم.
آقای مهرعلیزاده گفت: باید اقتصاد هوشمند را برپا کنیم و باید شهر هوشمند داشته باشیم و برای ابعاد مختلف زندگی مردم سیستمهای هوشمند داشته باشیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ما نباید بیکار و گرسنه داشته باشیم و نباید تنگ دست داشته باشیم و نباید مردم نگران دارو و درمان داشته باشیم و اسم آن را بگذاریم بیمه مجانی و هیچ خبری از این موضوع نشود.
آقای مهرعلیزاده گفت: من نمیگویم تحریم بی اثر نیست چرا که ما بابت تحریم خیلی هزینه میدهیم و به دلیل تحریمها ن به خرید و فروشهای ما ۲۵ درصد قیمت افزوده میشود.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود:، ولی این که بگوییم دشمن محترم به ما رحم کنید و تحریم را بردارید، این اشتباه است ما باید به خودمان بگوییم که میتوانیم تحریم را بی اثر کنیم و اگر غیرت کاری و یک اقتصاد درون زا و برون گرا داشته باشیم و اگر فرصت ۲۰۰ - ۳۰۰ میلیون نفر بازار منطقه را بر بازار ۸۰ میلیونی کشور اضافه کنیم و نخواهیم در این منطقه با کسی دعوا و ترش رویی کنیم و ارتباط داشته باشیم، تحریمها هیچ اثری نخواهد داشت.
آقای مهرعلیزاده همچنین با اشاره به این که قومیتها توقع دارند، گفت: آنها میگویند براساس اصل ۱۵ قانون اساسی به ما اجازه دهید ما به زبان خودمان بنویسیم و دانشگاه داشته باشیم، رادیو و تلویزیون داشته باشیم و بگذارید فرهنگ خودمان را داشته باشیم و طبیعی زندگی کنیم و نباید شاکله فرهنگی من چیز دیگری باشد و به گونه دیگری زندگی کنم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: باید به زیبایی تنوع قومیتی در ایران ارزش گذاشت و به مردم اطمینان کنیم و نباید نگاه امنیتی به قومیتها داشته باشیم.
آقای مهرعلیزاده گفت: باید در خدمت مذاهب، سنن، ادیان مختلف و قومهای مختلف باشیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: دولت من دولت جوان خواهد بود، دولت بانوان خواهد بود و میانگین سن دولت من حداکثر ۴۵ خواهد بود.
آقای مهرعلیزاده افزود: امیدوارم تمامی تجربهها را جمع کنیم و یک دولتی فراخور و سزاوار مردم ایران و یک زندگی برازنده ایرانی سرافراز ایجاد کنیم.
که اداره کشور فقط. با شعار دادن های تکراری عملی نخواهد شد
زیرا دولتهای قبل نیز. بدون آگاهی از مشکلات مردم و جامعه. فقط شعار میدادند
و بر. نفسیات. مردم و جوانان سوار می شدند
تا اهداف دشمنان را در این کشور عملیاتی کنند
شما نه تنها کارنامه درخشانی از عملکرد خود در دولتهای. قبل ندارید
بلکه مطمئنن. در دولت شما. رانت و فساد در کشور. بیداد خواهد کرد
و هرگز نتوانید توانست با ملاحظه گری. از اتاقهای. دنج و راحت خود بیرون آیید
و درد جامعه را. درک. و درمان کنید
پس بدون. ایجاد هیچ. نفاق و تفرقه ای در کشور .
از سودای قدرت دست کشید
و این مسئولیت سنگین را. بر اهلش بسپارید
تا آنان بتوانند عملکرد خود را در این سرزمین . به عرصه ی . ظهور برسانند
انشاءالله