با مصرف دانههای یک میوه آبدار و محبوب تابستانی میتوانید به سلامت استخوانها و کنترل فشار خونتان کمک کنید.
هندوانه مانند برخی دیگر از انواع میوهها مانند انگور، سیب و توت دارای دانه است. بسیاری از افراد به دلایل زیادی از خوردن آن دانهها خودداری میکنند که یکی از این دلایل طعم تلخ آنهاست.
از بین بردن دانههای هندوانه به معنای از دست دادن مواد مغذی مهم و اساسی در آنهاست.
منگنز، مس و پتاسیم از دیگر عناصر مغذی دانه هندوانه هستند که همین امر باعث میشود استخوانها قوی و محکم شوند، زیرا این مواد معدنی به بهبود تراکم استخوان کمک میکنند و ریز مغذیهای موجود در آنها میتوانند روند متابولیسم را تقویت کنند.
برای بهره مندی حداکثری، نباید دانههای هندوانه را از قبل تفت داد یا مغز آن را خورد، بلکه باید آنها را خوب جوید و همچنین میتوان آن دانهها را در روغن کمی سرخ کرد و در سالادها یا آب میوهها استفاده کرد.