استاندار چهارمحال و بختیاری بر تدوین برنامه عملیاتی در تولید و توزیع مرغ تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکزچهارمحال وبختیاری، استاندار در نشست تنظیم بازار استان گفت: نخستین اقدام برای تامین نیازهای اساسی مردم و ساماندهی روند توزیع تدوین برنامه عملیاتی چرخه تولید تا عرضه است.
اقبال عباسی همچنین با تاکید بر تشدید نظارتها از مرغداری تا کشتارگاه و فروشگاه افزود:در وهله اول تلاش کرد تا مرغ به وفور در استان تولید وعرضه شود و اگر این فرایند به درستی کنترل شود با مشکلی مواجه نمیشویم.
عباسی با موافقت ورود مرغ سبز به استان گفت: میتوان بخشی از نیاز را از طریق ورود مرغ به استان تامین کرد، اما میزان آن باید به طور دقیق مشخص شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با بیان اینکه نبود گوشت مرغ در بازار و صفکشی مردم زیبنده نیست، تصریح کرد:باید گوشت مرغ به وفور در استان وجود داشته باشند تا مردم به هر میزان که نیاز و مصرفشان است بتوانند مرغ خرید و استفاده کنند.
رییس سازمان صمت استان هم گفت:در حالی که باید روزانه ۸۰ تن مرغ در استان کشتار و عرضه شود، اما در اردیبهشت به طور متوسط روزانه ۵۳ تن و در خرداد روزانه ۵۴ تن کشتار شده است که همین موضوع شکافی بین عرضه و تقاضا ایجاد کرده است.
سجاد رستمی با بیان اینکه عرضه مرغ در استان با نظارت شدید همراه است، خروج مرغ از استان را تکذیب کرد و افزود: با توجه به پلمپ خودروهای توزیع مرغ از کشتارگاه تا سطح خرده فروشی و با توجه به تشکیل صف خرید قبل از بازگشایی خودروها و با توجه به نظارت مستقیم مردم بر روند توزیع، خروج مرغ در مرحله توزیع امکان پذیر نیست.
همچنن در پایان این نشست راهاندازی سامانهای " رهیاب " به منظورنظارت بر بازار تولید و عرضه گوشت مرغ در استان مصوب شد که بر اساس این سامانه روند تولید گوشت مرغ از مرغداری تا فروشگاه به طور دقیق مشخص است و بر اساس این سامانه عرضه مرغ به متقاضان تنها با ارائه کارت ملی امکانپذیر است.