نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: گوشت برای رسیدن به دست مصرفکنندگان ۴ تا ۵ بار بین واسطهها دست به دست میشود.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر دامداران کاه را با قیمت ۳ هزار ۵۰۰ تومان و یونجه را قیمت ۴ هزار تومان خریداری میکنند، ادامه داد: قیمت تمام شده گوشت قرمز بسیار بالاتر از نرخ مصوب است به همین دلیل دامداران دامهای خود را در اختیار واسطهها و قاچاقچیان برای صادرات غیرقانونی قرار میدهند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه گوشت برای رسیدن به دست مصرفکنندگان ۴ تا ۵ بار بین واسطهها دست به دست میشود و این موضوع قیمت این محصول را افزایش میدهد، عنوان کرد: رقم ۱۵۰ هزار تومانی گوشت به دلیل توزیع نامناسب آن در بازار توسط دولت است.
محمودزاده با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی باید از تعاون روستایی و تشکلهای بخش خصوصی برای توزیع گوشت قرمز استفاده کند، گفت: حذف واسطهها باعث جلوگیری افزایش هزینهها بالاسری میشود و گوشت نهایتا با قیمت ۹۰ هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد.