برآورد میشود ۶ هزار و ۶۴۰ تن سیر در مزارع کشاورزی بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران،مدیر جهاد کشاورزی بابل با اشاره به کشت سیر در ۶۶۴ هکتار زمین کشاورزی این شهرستان، گفت: برآورد میشود با میانگین برداشت ۱۰ تن در هکتار، ۶ هزار و ۶۴۰ تن سیر در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
محسن علیگلزاده با بیان اینکه استفاده از بذر مناسب برای کاشت سیر در افزایش کیفیت محصول بسیار با اهمیت است. افزود: برای کاشت بذر، کشاورزان میتوانند بخشی از محصول سیر خود را برای سال آینده نگهداری کنند.
او نظارت بر کاشت، داشت و برداشت محصول، ارائه مشاورههای کارشناسی و توزیع نهادههای کشاورزی را از جمله خدمات جهاد کشاورزی این شهرستان به بهره برداران برشمرد.
سیر گیاهی از خانوادهی پیاز است و بخاطر کاربردش در آشپزی و خواص مفیدش برای سلامتی پرورش داده میشود و سرشار از ترکیبی گوگردی به نام آلیسین است که گفته میشود بیشترین فواید سلامتی و خواص سیر از این ترکیب نشأت میگیرد.