حدود ۱۱۵ واحد در شهر و روستاهای زلزله زده سی سخت سقف گذاری شده و چند واحد در مرحله بهره برداری است.
کیامرث حاجی زاده افزود: شاید برای اولین بار بود که مصوبات زلزله سریعا در هیات دولت تصویب و ابلاغ شد و دستگاه های مجری پای کار آمدند.
وی با اشاره به اینکه ارزیابی منازل همزمان با آواربرداری و پاکسازی معابر انجام شد، ادامه داد: جلسات متعدد ستاد بازسازی برای بررسی روند ساخت و سازها به ریاست استاندار برگزار می شود.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیشتر پروانه ها به جز چند مورد صادر شده است.
حاجی زاده افزود: پرونده های احداثی در شهر و روستا برای اخذ تسهیلات به بانک معرفی و بیشتر آنها انعقاد قرارداد شده است.
وی تاکید کرد: در بحث تامین مصالح ساختمانی نیز مشکلی نیست و در بحث سیمان تمهیداتی اندیشیده شد که علاوه بر سیمان بنیاد مستضعفان سیمان به قیمت مصوب کارخانه از کارخانه سیمان مارگون تامین شود.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بحث تامین شن و ماسه و میلگرد نیز همکاری های خوبی شد و بنیاد مسکن هم در این زمینه پای کار است.
زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر شامگاه ۲۹ بهمن ماه شهر سی سخت را لرزاند و همچنان پس لرزه های آن ادامه دارد. تاکنون بزرگترین پس لرزه آن ۴.۵ ریشتر بوده است که ظهر چهارشنبه ۶ اسفندماه شهر سیسخت مرکز شهرستان دنا را در استان کهگیلویه و بویراحمد لرزاند.
در پی وقوع زلزله ۵ و ۶ دهم ریشتری به ۳ هزار و ۷۰۰ واحد از منازل مسکونی خسارت وارد شد.
۸۰۰ واحد به علت خسارت ۶۰ تا ۱۰۰ درصد نیاز به بازسازی دارد و از مجموع ۳ هزار و ۷۰۰ واحد نیز ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری هستند.
از مجموع ۸۰۰ واحد بازسازی ۴۲۰ واحد شهری و ۳۸۰ واحد روستایی و از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری هزار و ۵۰۰ واحد شهری و هزار و ۴۰۰ واحد روستایی است.
میزان خسارت زلزله به واحد های تعمیری بین ۲۰ تا ۴۰ درصد و بر اثر این زلزله به ۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی خسارت معیتشی از جمله تخریب اسباب و وسایل منزل خسارت وارد شده است.