معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اشاره به دستگیری عاملان تبلیغ تقلب امتحانات نهایی در فضای مجازی، از همه دانش آموزان و دانشجویان خواست به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورند.
این مقام انتظامی ادامه داد: اعضای این دو باند در مواجهه با ادله و سایر شواهد به بزه ارتکابی خود اعتراف کرده و اذعان داشتند در بسیاری از موارد پس از دریافت وجه و بیعانه از داوطلبان در ازای شرکت در امتحانات نهایی آنان هیچ گونه خدماتی به آنها ارائه ننموده و با این ترفند از طعمههای خود کلاهبرداری میکردند.
سرهنگ پاشایی افزود: هم اکنون با راه اندازی کارگروههای ویژه در پلیس فتا تهران بزرگ، استانها و سایر شهرستانهای کشور؛ بیش از ۱۰۰ پایگاه عملیاتی نظارت و برخورد قانونی، این نوع تخلف و جرایم را رصد میکند.
وی تصریح کرد: با همکاری ویژه با وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیدگی با این گونه تخلفات در جریان است و در صورت دیدن موارد مشابه و مجرمانه در خصوص دسیسه و تقلب در امتحانات نهایی دانش آموزان و دانشجویان برابر قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.
این مقام انتظامی ضمن بیان اینکه در هنگام کشف موارد مجرمانه در این حوزه، صورت اسامی دانش آموزان و دانشجویان متخلف نیز به نهادهای اجرایی دو وزارتخانه یاد شده به جهت اعمال برخوردهای لازم و قانونی اعلام خواهد شد از همه دانش آموزان و دانشجویان خواست به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: خانوادهها میبایست با توجه به اینکه ارتکاب این اعمال مجرمانه و متخلفانه بعضا از سوی فرزندان آنها به صورت مخفیانه صورت میگیرد، ضمن راهنمایی فرزندان نظارت مستمر و دائمی را بر نحوه فعالیتهای تحصیلی و امتحانات آنان داشته باشند.
این مقام مسئول به عموم مردم توصیه کرد: در صورت مشاهده موارد مشکوک میتوانند موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا www.cyberpolice.ir یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به جهت برخورد قانونی با متخلفان و مجرمان به پلیس فتا منعکس کنند.