سرلشکر ابو احمد فواد معاون دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت، اگر جبهههای دیگر مقاومت هم گشوده میشد موجودیت رژیم صهیونیستی از بین میرفت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المیادین، معاون دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین اظهار داشت، اگر دامنه جنگ اخیر علیه رژیم اشغالگر به دیگر محورهای مقاومت نیز میرسید و جبهههای دیگر هم گشوده میشد موجودیت اسرائیل از میان برداشته میشد.
سرلشکر ابو احمد فواد ضمن ستایش عملکرد گروههای مقاومت در نوار غزه، این گروهها را نماینده مردم فلسطین و عملکرد آنان را اجرای خواسته این مردم دانست و گفت، آنچه رخ داد تنها نمونهای از کار، گروههایی، چون گردان عزالدین قسام بود، اما اگر این روند تداوم داشت و به جبهههای دیگر هم میکشید اثرش را بر روی موجودیت رژیم میگذاشت.
احمد فواد در این گفتگو، اظهار داشت، آنچه رخ داد اتفاقی تاریخی است، هر آنکس که پیگیر این نبرد بود میتواند بگوید که آنچه رخ داد بی سابقه بود، فارغ از ایدههای دیگران، ما پیروزی واقعی را تجربه کرده ایم، این اتفاق دستاورد نظامی و میدانی بسیار جذابی بود و آثارش را در سطوح مختلف اعم از داخل فلسطین، یا در حوزه خارجی و در سطح کشورهای عربی و بین المللی بر جای گذاشت، به همین منظور معتقدم ما در مرحله خاصی به سر میبریم که میطلبد در زمینههای مختلف تلاش استثنایی داشته باشیم، وقتی در پی تحلیل ماجرا هستیم، باید بدانیم آنچه در فعالیتهای میدانی و با همت گروههای مقاومت حاصل شد به صورت کامل به دیگر فعالیتهای مردمی در اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ و ۱۹۶۷ و نوار غزه مرتبط است. گروههای مقاومت در نوار غزه در واقع مجریان خواسته مردم فلسطین بوده اند.
وی ادامه داد، آنچه رخداد تنها نمونهای از کار بود که با تلاش گردان عزالدین قسام و دیگر گروهها حاصل شد، واکنشی که اثرش بر موجودیت رژیم بود. باید پرسید اگر آتشی از جبهههای دیگر هم روشن میشد چه میشد؟، مثلا از نوار غزه یک روز دو هزار موشک شلیک شد، از جانب حزب الله در لبنان هم پنج هزار موشک شلیک میشد، یا از جانب مقاومتهای یمن و عراق هم هر کدام ۲۰۰۰ موشک شلیک میشد، یا سوریه وارد میدان میشد، آنگاه چه میشد؟ در واقع آنچه رخ داد حاوی این پیام است که خواسته ملت ما برای زوال رژیم اشغالگر، شدنی است.
احمد فؤاد ادامه داد، ما در مرحله نوینی از تحول در درگیری با دشمن صهیونیستی قرار داریم، در چنین شرایطی باید مشخص کنیم از این رویارویی چه میخواهیم، ما در جبهه خلق آنچه را که اخیرا رخ داد پیروزی بزرگ میخوانیم، این یعنی رژیم باید بترسد و اینگونه تحلیل کند که گروههای مقاومت میتوانند در برابر جنایاتش، قدرت بازدارندگی ایجاد کنند، میتوانند دشمن را وادار کنند تاوان جنایاتش را بپردازد به همین منظور معتقدم در کنار هرگونه چاره اندیشی برای آینده، آمادگی کامل برای رویارویی نیز باید وجود داشته باشد، زیرا نمیتوان خیلی به تلاش این و آن به ویژه آمریکا دلخوش بود، چون میبینیم آمریکا هم زمان با مواضع سیاسی شفاف جو بایدن، رئیس جمهور این کشور، به صورت مستقیم وارد عمل شد و این کار میتواند با این هدف باشد که اهداف اسراییل را محقق کند به همین منظور نباید به اظهار نظر مقامات آمریکایی دل بست، چون اصل و مبنای دولت آمریکا، این است که در هر شرایطی از رژیم صهیونیستی حمایت کند، پس در چنین شرایطی همه ما به عنوان فلسطینی و عضوی از گروههای مقاومت وظیفه داریم شرایط را تحت نظر داشته باشیم.
معاون دبیر کل جبهه خلق افزود، یکی از دستاوردهای آشکار این نبرد وحدت مردم فلسطین در قبال تصمیمات و تدابیر مقاومت است، این اولین باری است که دستاوردی در این سطح یعنی اجماعی از حمایت از مقاومت دیده میشود. دستاوردهای این نبرد برای تمام گروههای مقاومت است ضمن اینکه در این نبرد امکانات و تجهیزات نظامی مقاومت در عالیترین کیفیت به کار گرفته و موجب شد تا در مقابل رژیم اشغالگر تدابیری بیاندیشد که تاکنون چاره اندیشی در این سطح، حتی در جنگهای بزرگ، سابقه نداشت. ما فلسطینیان در سطح سازمان آزادیبخش باید در پی سرمایه گذاری بر این داشته یعنی وحدت فلسطینیان باشیم، وحدتی که در سطح ۱۴ میلیون فلسطینی داخل و خارج است، باید با سرمایه گذاری در این زمینه در پی ساماندهی اوضاع داخلی برآییم و هم زمان بگوییم که برای رویاروییهای آینده آماده ایم، زیرا رژیم اشغالگر به جنایاتش در مناطق مختلف ادامه خواهد داد.
ابواحمد فؤاد گفت، در برابر این دشمن نمیتوان از واژه هایی، چون آتش بس یا توقف طولانی مدت درگیری سخن گفت، آنچه در حال حاضر در برابر ماست توقف درگیری است در نتیجه اگر اهداف محقق شود یعنی محاصره نوار غزه شکسته شود، خواستههای عربی و بین المللی درباره سرنوشت مناطقی، چون شیخ جراح، سلوان و... مشخص شود، سرنوشت هزاران بازداشتی اخیر در مناطق اشغالی ۱۹۴۸ و کرانه باختری مشخص شود، برای مرحله بعد برنامه ریزی خواهد شد.