رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ گفت: از مخفیگاه متهمان ۵ قبضه سلاح جنگی و شکاری غیر مجاز و سایر تجهیزات نظامی کشف شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "علی ذوالقدری" گفت: مأموران پایگاه پنجم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در رصدهای اطلاعاتی موفق شدند فردی را که در فضای مجازی به تبلیغ، خرید و فروش سلاحهای جنگی و شکاری میپرداخت، شناسایی کنند.
وی افزود: پس از اقدامات فنی و در مراقبتهای ویژه پلیسی، مشخص شد که متهم سلاحهای جنگی و شکاری را از همدستش در استانهای جنوبی کشور تهیه و پس از انتقال آن به مخفیگاهش با تبلیغ در فضای مجازی آنها را میفروشد.
رئیس پلیس امنیت عمومی تهران ادامه داد: محل تردد این فرد در حوالی مرزداران شناسایی و با هماهنگی قضائی روز گذشته گروهی از ماموران به مخفیگاه متهم اعزام و موفق شدند در یک عملیات پلیسی وی را دستگیر کنند.
وی بیان داشت: در بازرسی از مخفیگاه متهم ۳ قبضه سلاح جنگی، ۲ قبضه سلاح شکاری، ۲ دستگاه بیسیم و ۱۳ عدد فشنگ جنگی کشف شد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه دستگیری متهم دوم نیز در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و با فرد یا افرادی که قصد خدشه دار کردن آن را داشته باشند با اقتدار برخورد خواهیم کرد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از توقیف یک محموله ۸ میلیارد ریالی پارچه قاچاق در خیابان "خیام" خبر داد.
سرهنگ "علی، ولی پور گودرزی" در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر تخلیه مقدار فراوانی پارچه قاچاق در خیابان "خیام"، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت.
وی افزود: با هماهنگی مقام قضائی بلافاصله کارآگاهان به خیابان "خیام" اعزام شدند و ضمن شناسایی مالک پارچههای خارجی، مدارک محموله را بررسی کردند و مشخص شد که پارچهها فاقد مجوزهای قانونی و گمرکی میباشند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران گفت: در بررسیهای تکمیلی ۲۶۰ رول پارچه در مجموع به متراژ ۱۳ هزارمتر کشف و متهم برای سیر مراحل قانونی به همراه محموله به این پلیس انتقال یافت.
سرهنگ گودرزی خاطر نشان کرد: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را ۸ میلیارد ریال اعلام کردند.
رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۲ موبایل قاپ حرفهای با ۵۰ فقره سرقت در جنوب تهران خبر داد.
سرهنگ "هوشنگ کاکاوندی" در گفتگو با پایگاه خبری پلیس گفت: در پی وقوع چندین فقره موبایل قاپی در جنوب تهران، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: تحقیقات پلیسی ادامه تا اینکه ماموران کلانتری ۱۰۹ بهارستان، موتورسواری را به جرم موبایل قاپی با همکاری همدستش تحویل این پایگاه دادند.
رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران با اشاره به اینکه متهم علت دستگیری اش را درگیری با شاکی اظهار میکرد، تصریح کرد: بر خلاف اظهارات متهم شاکی اعلام کرد، در حال عبور از خیابان بودم که متهم به همراه همدستش موبایلم را قاپیده و پس از مقاومت و درخواست کمک از مردم این متهم دستگیر و همدستش متواری شده است.
این مقام انتظامی ادامه داد: ماموران با هماهنگی قضائی در عملیاتی ضربتی همدست متهم را در مخفیگاهش دستگیر و هر ۲ به ۵۰ فقره موبایل قاپی به همین شیوه معترف شدند.
سرهنگ کاکاوندی با اشاره به تکمیل پرونده قضائی متهمان و تحویل آنان به مراجع قضائی، تصریح کرد: از مخفیگاه آنها تعدادی گوشیهای سرقتی کشف که با شناسایی ۳۲ تن از مال باختگان تحویل آنان شده است.
رئیس کلانتری ۱۳۴ شهرک غرب از دستگیری ۲ سارق تحت عنوان تعمیرکار یخچال خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "سلیمان شکری" اظهار داشت: با وقوع یک فقره سرقت از خانهای در شهرک غرب توسط ۲ مرد تحت پوشش تعمیرکار یخچال پرونده به سرعت برای شناسایی متهمان در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از چندین روز کار اطلاعاتی، ماموران کلانتری ۱۳۴ شهرک غرب با استفاده از شگردهای خاص پلیسی سرنخهایی از سارقان حرفهای را به دست آوردند.
رئیس کلانتری ۱۳۴ شهرک غرب ابراز داشت: شیوه و شگرد سارقان به این شکل بوده که آنها در پوشش تعمیرکار یخچال وارد خانه شده و با استفاده از خشونت وسایل با ارزش خانه را سرقت میکردند.
این مقام انتظامی افزود: ماموران پلیس پس از شناسایی سارقان حرفهای با اخذ مجوز قضائی در یک عملیات متهمان را در مخفیگاه خود واقع در شهرک غرب دستگیر و روانه کلانتری ۱۳۴ شهرک غرب کردند.
این مقام پلیسی اظهار کرد: متهمان در بازجوییهایی پلیسی به ۵ فقره سرقت اعتراف کرد ند و مال باختگان نیز این سارقان حرفهای را شناسایی کردند.
سرهنگ شکری در پایان با بیان اینکه ارزش ریالی اموال سرقت شده توسط کارشناسان بیش از یک میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: بررسی جزئیات پرونده و سرقتهای احتمالی دیگر در دستور کار قرار دارد.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از کشف ۱۱۶ پرونده مرتبط با جرائم برداشت غیر مجاز از حساب شهروندان و استرداد ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به مال باختگان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "داود معظمی گودرزی" گفت: در هفته جاری ۱۱۶ نفر از شهروندانی که به پلیس فتا مراجعه کرده اند، اظهار داشتند بدون اینکه اطلاعات کارت عابر بانک خود را در اختیار فرد دیگری قرار بدهند، مبالغی از وجوه شان کسر و به حساب سایر افراد انتقال یافته است.
وی با اشاره به اینکه تیمهای مختلفی از کارآگاهان پلیس فتا مسئولیت پروندهها را بر عهده گرفتند، گفت: در رصد و پالایش اطلاعاتی مشخص شد که این برداشت غیر مجاز از حساب شهروندان بوده و از طریق کپی کارت بانکی و سرقت دادهها و اطلاعات بانکی (فیشینگ) انجام شده است.
این مقام سایبری ابراز داشت: کارآگاهان پلیس فتا موفق شدند با مسدودسازی سریع حسابهای مقصد و ردیابی مبالغ سرقتی ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال وجوه کسر شده از حساب ۱۱۶ مالباخته را قبل از خروج از چرخه بانکی با هماهنگیهای قضائی به مالباختگان مسترد کنند.
رئیس پلیس فتا خاطرنشان کرد: شناسایی و دستگیری عوامل این کلاهبرداریها در دست بررسی است و تاکنون نیز چندین نفر در این خصوص جلب و تحقیقات پلیسی برای کشف جزئیات پرونده کماکان ادامه دارد.
وی ادامه داد: یکی از اولویتهای پلیس فتا جلب رضایتمندی شهروندان و اقدام سریع پلیس در خصوص جرائم مالی در فضای مجازی است تا از خارج شدن وجوه سرقتی از چرخه بانکی جلوگیری شود.
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران از دستگیری ۲ جاعل که با صدور "گواهی کسر از حقوق" جعلی، زندانیان را آزاد میکردند، خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ کارآگاه "علی کنجوریان " درخصوص دستگیری اعضای باند "جعل گواهیهای کسر از حقوق" بیان داشت: با شکایت یکی از شعب دادسرای ناحیه ۱۴ تهران مشخص شد که ۲ متهم با همدستی یکدیگر به ازای دریافت مبالغی از مال باخته، گواهی کسر از حقوق جعلی صادر کرده اند و مال باخته خواستار آزادی زندانی از مرجع قضائی شده است
وی با اشاره به اینکه مخفیگاه متهمان در اطراف میدان "ولیعصر" شناسایی و با هماهنگیهای قضائی از این مکان بازدید شد، اضافه کرد: اعضای این باند هنگام صدور گواهیهای کسر از حقوق و احکام کارگزینی و فیشهای حقوقی بازداشت شدند.
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران ادامه داد: در بازرسی از این مکان تعداد زیادی مهر شرکتهای تقلبی و گواهی کسر از حقوق و فیشهای حقوقی جعلی کشف و متهمان در تحقیقات اولیه به جرم خود اعتراف کردند.
این مقام انتظامی ابراز داشت: متهمان معترف شدند با درج آگهی در فضای مجازی و با عنوان ضمانت بانکی، مشتریانشان را شناسایی و پس از دریافت مبالغی از مال باختگان، گواهی کسر از حقوق جعلی تحویل میدادند.
سرهنگ کنجوریان اشاره کرد: تحقیقات پلیسی برای کشف جزئیات پرونده و جرائم احتمالی ادامه دارد.