نخستین آزمون دوره میانجیگری در خراسان رضوی با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی همزمان با سراسر کشور در مشهد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس شوراهای حل اختلاف استان گفت: نخستین آزمون دوره میانجیگری در
رفسنجانی اظهار داشت: بر اساس فراخوان عمومی که از قبل پیش بینی شده بود، تعدادی افراد حائز شرایط، متقاضی دریافت پروانه میانجیگری بودند.
وی با اشاره به اینکه در این مرحله متناسب با شرایط اعلامی برای همکاری، ابتدا سوابق بررسی و پس از تطبیق شرایط، فرایند مصاحبه و گزینش انجام شد افزود: یکی از راهبردهای اصلی در سند تحول قضایی، جهت گیری در توسعه روش های حل اختلاف جایگزین رسیدگی قضایی است و متناظر با این راهبرد، رنامه اجرایی بهره گیری از ظرفیت ها و پتانسیلهای مردمی با استفاده از ابزارهای داوری و میانجیگری اهمیت دارد که عملا رسیدگی به اختلافات را از فرایند قضایی به فرایند صلح و سازش سوق می دهد.
رئیس شوراهای حل اختلاف خراسان رضوی با بیان اینکه دوره آموزشی با همکاری دانشگاه تهران به منظور حفظ سلامت شرکت کنندگان و رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت مجازی برگزار شد اظهار داشت: دروس آموزشی شامل مهارتهای صلح و سازش، آئین نامه میانجی گری، اخلاق حرفهای و حقوق شهروندی، اخلاق اسلامی، فقه میانجیگری، حقوق کیفری، حقوق مدنی و تجارت، حفاظت اسناد و آشنایی با سامانههای قوه قضاییه بود.
وی با اشاره به اینکه در این مرحله از آزمون 64داوطلب میانجیگری از شهرستانهای خراسان رضوی حضور داشتند گفت: افرادی که در این مرحله حدنصاب نمره را کسب کنند می توانند پروانه میانجیگری دریافت کنند.
شوراهای حل اختلاف استان خراسان رضوی دارای 338شعبه است که از این تعداد 109شعبه در شهر مشهد و بقیه شعب نیز در سایر شهرستانهای استان دایر است.