کارخانه تولید تجهیزات پزشکی در کیش تا ۳ ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید و این کارخانه ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به وجود خواهد آورد.
وی گفت: تولیدات مجتمع تولیدی طب و درمان طلایی ۲۰ میلیون دلار در سال برای کشور درآمد ارزی به همراه دارد و حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار هم از خروج ارز جلوگیری میکند.
خسروی نژاد گفت: این مجتمع در سه مرحله به بهره برداری میرسد که مرحله اول آن مرداد امسال است، در مرحله اول برای ۱۰۰ نفر، مرحله دوم برای ۳۵۰ نفر و مرحله سوم برای ۵۰۰ نفر شغل ایجاد میکند.
مجتمع تولیدی کالای طبی با ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه به بهره برداری کامل خواهد رسید و مساحت این واحد تولیدی ۱۵۰۰ متر بنا در ۶۵۰۰ متر زمین است.
فریدون همتی استاندار هرمزگان در سفر دو روزه خود به کیش امروز از این واحد تولیدی بازدید کرد و گفت: در سال پشتیبانی از تولید و مانع زداییها استانداری با تمام تلاش از راه اندازی واحدهای تولیدی حمایت میکند و سعی بر این است موانع از سر راه برداشته شود.
وی گفت: واحدهای تولیدی که مشکلات آنان در مناطق آزاد قابل حل نیست به استانداری مراجعه کنند تا با تشکیل کارگروهای تخصصی مشکلات آنان برطرف شود.
همتی گفت: طرحهای مهم در سواحل مکران و شرق استان در حال اجراست که پس از صدور مجوز و پروانه تا حدود ۳ ماه آینده به اطلاع مردم خواهد رسید.
استاندار هرمزگان با اشاره به واحدهای تولیدی از کار افتاده که مجدد به چرخه تولید بازگشتند گفت: بسیاری از این واحدها در حوزه معدن فعالیت میکنند.
همتی گفت: طرحهای زیادی در حوزه فولاد، پالایشگاه، گردشگری و صنایع دستی در استان متقاضی سرمایه گذاری هستند که ارزش این طرحها بیش از ۲۰ میلیارد دلار است.