در خواست از مشترکان صنعتی برای صرفه جویی در مصرف برق
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در نشست با مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان صرفه جویی در مصرف برقِ مشترکان صنعتی در ساعات پیک را خواستار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با اشاره به رشد بی سابقه مصرف برق نسبت به سالهای گذشته در استان گفت :
کاهش بارشها و در پی آن کاهش ۵۰ درصدی ذخایر نیروگاههای برقآبی نسبت به سال گذشته، تولید برق را با مشکل مواجه کرده است.
علی خدری با بیان اینکه حدود ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاههای برق آبی کشور است که ۸۰ درصد آن در خوزستان است، گفت: امسال حدود ۴ هزار مگاوات از این نیروگاهها که هر سال در پیک تابستان وارد مدار میشدند را به صورت مستمر در مدار نداریم.
این مقام مسئول با بیان اینکه آب سدها ابتدا برای استفاده کشاورزی و آب شرب؛ و در مرحله نهایی برای استفاده نیروگاههای برقآبی جهت تولید برق است، افزود: از سویی هم با پدیده گرمای زودرس مواجه شدیم به طوری که در فروردین امسال میانگین وزنی افزایش دما نسبت به فروردین ۹۹، در خوزستان به افزایش ۸ درصدی رسیده، و این افزایش دماها، قطعا افزایش مصرف را به دنبال دارد .
وی با بیان اینکه فروردین ۱۴۰۰ حدود ۴۵ درصد رشد مصرف نسبت به سال گذشته بوده است گفت : سالانه یک میلیون مشترک جدید به مشترکین صنعت برق اضافه میشود، از طرفی با پدیده جدید رمز ارزها مواجه هستیم که اکثر آنها مصرف غیر مجاز دارند.
خدری با اشاره به انعقاد ۱۲ هزار تفاهمنامه با مشترکین بخش صنعت، کشاورزی و اداری در خوزستان در راستای مدیریت مصرف گفت: پاداشهای خوبی برای این مشترکین در نظر گرفته ایم. برای بخش صنعت؛ سال گذشته حدود ۶ میلیارد تومان پاداش همکاری اختصاص داده شد که امسال این ظرفیت چند برابر شده و حدود ۸۰ میلیارد تومان اعتبار به خوزستان اختصاص داده شد تا در راستای مدیریت مصرف تفاهم نامه منعقد شود.
وی گفت: ممکن است در زمانهای پیک بار مجبور به اعمال خاموشی شویم، باید برای اعمال خاموشیها با مجموعه صنعت هماهنگ باشیم البته از آنجایی که در سال رونق تولید قرار داریم، خاموشی برای فعالان این حوزه بسیار برای ما سخت خواهد بود، زیرا معتقدیم باید مراقبت کنیم که تولید آسیب نبیند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی نیز در این نشست گفت: بخش عمدهای از صنایع پرمصرف برق، صنایع بزرگ استان هستند که خارج از شهرکهای صنعتی قرار دارند.
اخلاق محمدیان با بیان اینکه میزان برق تامین شده برای شهرکهای صنعتی حدود ۵۰۰ مگاوات و میزان مصرف واحدهای درون شهرکهای صنعتی، حدود ۳۰۰ مگاوات است، گفت: نسبت به صنایع بزرگ همچون فولاد، گروه ملی، کشت و صنعتها و شرکت ملی نفت، حدود ۱۰ درصد مصرف را در شهرکهای صنعتی در استان داریم و تولید کنندگان صنعتی خودشان به دنبال کاهش مصرف انرژی هستند.
محمدیان در خصوص دستگاههای رمز ارز در استان گفت: به مدیران شهرکها ابلاغ شده که با شرکت توزیع نیروی برق خوزستان و ادارات برق شهرستانها همکاری لازم را داشته باشند، تذکرات لازم در این خصوص هم صادر شد و معتقدیم که باید از گسترش رمز ارز های غیرمجاز جلوگیری شود و در این زمینه همکاری میکنیم، اگر نیاز به مکاتبه مجدد باشد نیز انجام میدهیم.