عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: زیرساختهای ارتباطات باید داخلی و بومی باشد و این موضوع مورد تاکید شبکه ملی اطلاعات است.
وی ادامه داد:برای دولت بعدی ما باید به دنبال تحول دیجیتال باشیم و این امر رخ نمیدهد مگر با تقویت زیرساخت ها.
آقای تقی پور گفت: شعار بسیار داده شده است، اما ما اینترنت بین الملل را با نرخهای چند برابری استفاده میکنیم و کاش قوه قضاییه در این امر ورود میکرد چراکه این پولها جاهای خاصی میرود و هزینه میشود.
وی، نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات را در مدیریت آینده کشور بسیار برجسته خواند و افزود: امروز تحول دیجیتال برای کشور ضرورت است و زیرساختهای آن باید در وزارت ارتباطات فراهم شود و سهم اقتصاد دیجیتال و شرکتهای دانش بنیان باید بیشتر شود و این امر نیازمند زیرساختهای قوی است.
آقای تقی پور گفت: این زیرساختها باید داخلی و بومی باشد و این تاکید ما درباره شبکه ملی اطلاعات است و بدانیم که هر جا سرمایه گذاری در اینترنت بیشتر شد ضررمان هم افزایش یافت، چون تهدید را بیشتر کردیم.
وی افزود: استقلال و امنیت دو رکن اصلی الزامات شش گانه سند مصوب شورای عالی فضای مجازی، برای شبکه ملی اطلاعات است واین امر محقق نمیشود مگر با مدیریت داخلی و ما نمیتوانیم کلید ارتباطات را به دست امریکا و اروپا بدهیم.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن گفت: ما در مجلس به این موضوع کمتر پرداختیم و اواخر عمر دولت است، اما حتما باید حاکمیت در فضای مجازی دنبال شود و ما امیدواریم با ارتباط بیشتری که برقرار میشود شاهد منطقی شدن فضای مدیریت و حاکمیت در فضای مجازی باشیم.
آقای تقی پور افزود: باوجود انتقادهایی که در موضوع خصوصی سازی مخابرات مطرح میشود، اما هم اکنون پولی که مخابرات به دولت میدهد خیلی بیشتر از زمانی است که دولتی بود.