گلکاران استان سمنان گل محمدی را از ۳۱۵ هکتار از گلستان های این استان برداشت می کنند.
قراییان گل محمدی را از جمله محصولات مقرون به صرفه ، با صرفه جویی ۵۰ درصدی مصرف آب ، مقاوم دربرابر تغییرات آب و هوایی و اقتصادی ، قابل کشت در اراضی شیب دار با ارزش افزوده بیش از ۵۰ برابری و اشتغال زا بخصوص برای روستاییان برشمرد
قراییان افزود: هر سال میبایست ۵۰ هکتار به زمینهای زیر کشت گل محمدی استان افزوده شود و امسال هم ۶۹ هکتار به سطح زیر کشت گل محمدی استان سمنان افزوده شده است.
مدیر باغبانی سازمان چهاد کشاورزی استان سمنان گفت: کشت محمدی در استان با روشهایی همچون توزیع نهال یارانه دار و پرداخت تسهیلات روبه گسترش است.
به گفته مدیر باغبانی سازمان چهاد کشاورزی استان سمنان ۲۰ هزار هکتار در کشور زیر کشت گل محمدی است که با توجه به قابلیتهای استان سمنان استان سمنان میتواند با افزایش سطح زیر کشت تا ده هزار هکتار قطب تولید گل محمدی کشور باشد.
محصول گل محمدی استان سمنان علاوه بر گلاب گیری به روشهای خانگی و صنعتی و خشک کردن برای اسانس گیری که ارزش افزوده بیش از ۵۰ برابری دارد هم بکار میرود.
هر لیتر اسانس گل محمدی که بیشتر در صنایع دارویی و عطر سازی بکار میرود حدود ۱۵ هزار دلار قیمت دارد و به کشورهای اروپایی آسیایی و خاورمیانه صادر میشود
رقم کاشان از جمله ارقام گل محمدی استان سمنان است.