آئین نامگذاری خیابان سردشت با حضور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، شهردار منطقه ۲، رئیس واعضای شورای شهر و شهردار شهر سردشت برگزارشد.
حق شناس، هدف از این پیشنهاد را زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای هفتم تیر بمباران شیمیایی سردشت عنوان کرد و گفت: این پیشنهاد با استقبال و تایید حاضران و اعضای این کمیسیون مواجه شد.
وی افزود: سردشت یکی از شهرهای تاریخی ایران است و با توجه به اینکه تهران به عنوان ایران کوچک شناخته می شود و میلیون ها نفر از هموطنان از شهرها و فرهنگ های مختلف کشور در اینجا ساکن هستند نامگذاری خیابانی به نام سایر شهرها می تواند تقویت وحدت و همدلی را موجب شود.
شهردار منطقه ۲ نیز در این مراسم یاد و خاطره شهدای سردشت را گرامیداشت و گفت: نامگذاری این خیابان به نام سردشت، اقدامی در جهت تبادل فرهنگی و اجتماعی تهران و شهر سردشت است و امید می رود شهروندان تهرانی بتوانند با فرهنگ و ظرفیت های گردشگری این شهر بیشتر آشنا شوند.
حسن صفات افزود: سردشت به دنبال بمباران شیمیایی در دوران جنگ تحمیلی، اولین شهر قربانی جنگ افزارهای شیمیایی در جهان پس از بمباران هسته ای هیروشیما نامیده شده است، نامگذاری خیابان به نام سردشت، ارج نهادن به مقام شامخ شهدای سردشت است.
محمودی پور، رئیس شورای شهر سردشت نیز با تقدیر از توجه ویژه شورای شهر و مدیریت شهری تهران نسبت به نامگذاری خیابانی به نام این شهر گفت: شهر سردشت به دلیل برخورداری از ظرفیت های گردشگری و آثار تاریخی به عنوان نگین سبز غرب کشور شناخته می شود و آمادگی میزبانی از گردشگران و سایر هموطنان را دارد.
وی افزود: این حرکت فرهنگی، آغازی برای تبادل فرهنگ و تقویت همدلی شهروندان تهرانی با شهروندان سردشت است.
براساس این گزارش پیرو مصوبه کمیسیون نامگذاری شورای شهر تهران، خیابان کاج واقع در بزرگراه شهید چمران، بالاتر از خیابان باقرخان به نام خیابان سردشت تغییر یافت.
هفتم تیرماه سال ۱۳۶۶ رژیم بعثی عراق با استفاده از بمب های شیمیایی چهار نقطه پر ازدحام شهر سردشت را بمباران کرد که در این حمله ناجوانمردانه ۱۱۹ نفر از ساکنان غیرنظامی این شهر به شهادت رسیده و بیش از چند هزار نفر دیگر نیز در معرض گازهای سمی قرار گرفته و دچار مصدومیت شیمیایی شدند.