معاون پژوهشی مرکز جهاددانشگاهی استان قم گفت: زوجهایی که مشکل ناباروری دارند، اما توان درمان ندارند حمایت میشوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، لیلا ناصرپور هزینههای درمان ناباروری را در کشور زیاد برشمرد و گفت : به علت همین هزینه زیاد برخی از زوجها که توان مالی ضعیفی دارند اقدام به درمان نمیکنند.
وی تسهیلات بدون سود با هدف درمان و پوشش بیمهای برخی از اقلام دارویی را از اقدامات حمایتی درمان ناباروری در کشور بیان کرد و افزود : با کمک خیران و برخی از بنیادهای خیریه سال گذشته بیش از ۳۰۰ زوج کم برخوردار تحت درمان قرار گرفتند.
معاون پژوهشی مرکز جهاد دانشگاهی استان قم ظرفیت خیران استان در عرصه سلامت را بی نظیر دانست وگفت: به کمک خیران سلامت مرکز جهاد دانشگاهی آمادگی دارد زوجهای نابارور را که توانایی درمان ندارند برای دریافت تسهیلات کم بهره به بانکها معرفی کند.
وی پایین آوردن هزینه درمان را از اقدامات دیگر جهاد دانشگاهی دانست وگفت: برای نمونه کیت تشخیص مشکلات ژنتیکی که بیش از ۱۸ میلیون تومان است بعد از بومی سازی با کمتر از ۸ میلیون تومان تا چند ماه آینده در کشور تولید خواهدشد.
لیلا ناصر پور پیگیری در درمان ناباروری را ضروری دانست و افزود: ده تا ۱۵ درصد از زوجهای کشور نابارور هستند و مهم است که خانمها برای بالا بردن شانس بارداری در سن کمتر از ۳۵ سالگی اقدام کرده باشند.
معاون پژوهشی مرکز جهاد دانشگاهی استان قم علم درمان ناباروری در استان را در سطح کشورهای پیش رفته دانست وافزود: به صورت میانگین دردنیا هر صد زوج ۳۵ زوج درمان میشوند، که مرکز جهاد دانشگاهی استان در سال گذشته این عددرا به ۴۴ زوج افزایش داده است.
در تعریف جهان ناباروری زمانی اتفاق میافتد که یک زوج بعد از یکسال از ازدواج هنوز بچه دار نشده باشند.