عمدهترین اولویتها، راهکارها و محدودیتهای مالی طرح احداث موزهی انقلاب و دفاع مقدس گیلان، عصر امروز بررسی شد.
ارسلان زارع همچنین به مدیران حوزهی آب، برق و گاز استان دستور داد تا نیمهی مردادماه امسال زیرساختهای لازم را برای افتتاح فاز نخست موزهی انقلاب و دفاع مقدس گیلان فراهم کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش از دست اندرکاران طراحی محتوا و احداث این موزه خواست با برنامه ریزی مناسب شرایط آغاز احداث فاز دوم موزهی انقلاب و دفاع مقدس گیلان را تا شهریور ماه امسال مهیا کنند.
سردار عبدالله پور، فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در سخنانی ماهیت حماسه سازیها و ویژگی رشادت شهدا و ایثارگران دوران دفاع مقدس را با تمام نظامیان و کشته شدگان کشورهای بیگانه متفاوت دانست و تاکید کرد: نباید اجازه داد گرمی خون و رشادت منحصر شهدای عزیزمان در روند احداث این موزهی استانی به حاشیه رانده شود.
محمد علی محمدی، رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان نیز در گزارشی از تزریق بیش از ۶ میلیارد تومان برای احداث فاز نخست این موزه خبر داد و افزود: با توجه به برآورد ۱۰۰ میلیارد تومانی احداث سه فاز پیش بینی شده در این موزه، باید اقدامات لازم برای تغییر ردیف بودجهی استانی به ملی به عمل آید.
امیر دریادار دوم طاهری، فرمانده مرکز تخصصهای دریایی باقرالعلوم رشت نیز امکانات پیشبینی شده برای بخش دریایی این موزه را در قالب تجهیزات زیرسطحی، غواصی، سامانههای راداری و قایقهای رزمی تشریح کرد و گفت: نیروی دریایی برنامههای لازم را برای تجهیز بخش دریایی این موزه تهیه و تدوین نموده است.
سرهنگ مصطفی پور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان نیز در گزارشی، امکانات و بخشهای پیش بینی شده را در سه فاز این موزهی رزمی- فرهنگی تشریح کرد و گفت: در مجموع سه فاز این موزه، بیش از ۳۰ هزار متر مربع مستحدثات در زمینی بالغ بر ۱۰ هکتار اجرا خواهد شد.
در ادامهی این نشست هر یک از مدیران اجرایی و دست اندرکاران ایجاد موزهی انقلاب و دفاع مقدس گیلان در سخنانی نظرات خود را در خصوص نحوهی ارتقاء کیفی ساخت موزه و جمع آوری، تدوین و انعکاس اسناد و محتواهای مرتبط بدان ارایه کردند.