رئیس سازمان صمت استان قم گفت :امسال 35 واحد راکد به چرخه تولید باز میگردند.
وی در همین زمینه تصریح کرد : تنها مشکل مالی در راه این تولیدکنندگان نیست و برخی مشکل قضایی، مالیاتی، تکنولوژی یا بدهی های بانکی دارند که در تمام این چهار مورد با دستگاههای مرتبط هماهنگیهای خوبی در جهت شروع به کار این واحدها انجام شده است
وی گفت: تا کنون تنها ۱۳ واحد در صنایع مختلف در اختیار و تملیک بانکها ست.
رئیس سازمان صمت استان عملکرد بانکهای دولتی در کمک به واحد های تولید را مورد توجه قرار دادو گفت: عملکرد بانک های دولتی در تخصیص منابع به واحد های تولیدی از بانک های خصوصی مطلوب تر است و بانک صنعت معدن بیشترین همکاری را در این زمینه دارد.
رئیس سازمان صمت استان قم با اشاره به اینکه به بانک مرکزی پیشنهاد دادیم که با توجه به شعار سال، تسهیلات با نرخ سود کمتر و یارانه بیشتر، برای تولید تخصیص یابد، افزود: در برخی موارد انجام میشود ولی کافی نیست.
آقای خاکی با بیان اینکه در سال ۹۹ حدود ۱ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به عنوان هزینه های رونق تولید در اختیار تولید قرار گرفت، گفت: با حجم زیاد کارخانجات در قم، این عدد شاید کفاف فقط یک سوم کارخانه های استان قم را بدهد
وی با اشاره به اینکه حداقل نیازمند ۵ هزار میلیارد تسهیلات برای تولید کنندگان استان هستیم افزود: برخی کارخانجات استان قم از بانک های استانهای تهران نیز درخواست تسهیلات می کنند.
مصطفی کرمانی تولیدکننده کفش ماشینی در قم هم در گفتگوی نلفنی با اشاره به اینکه خوشبختانه در ده سال گذشته در صنعت کفش استان از طریق جذب منابع مختلف مشکلی در زمینه ماشینآلات نداشته ایم، افزود: عمده مشکل ما بحث ارزی است که باید مواد اولیه را به قیمت ارزهای خارجی خریداری کنیم و به صورت ریالی به مشتریان در کشور عرضه کنیم.
وی با تاکید بر اینکه با تکیه بر توان داخلی می توان تحریم ها را دور و بی اثر کرد، افزود: با هم افزایی، تکیه بر دانش داخلی و حمایت از تولید داخل می توان نیازهای کشور را تامین و در بیشتر محصولات به خودکفایی برسیم.