رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: جانمایی همه طرحهای صنعتی، خدماتی و ... با سند آمایش سرزمین استان الزامی است.
وی افزود: هدف از تشکیل گروه کاری محیط زیست و آمایش سرزمین استان نیز تطبیق طرحها با سند آمایش است که علاوه بر جلوگیری از تخریب و آلودگی محیط زیست موجب حمایت و هدایت سرمایه گذاران و تسریع در فرایند صدور مجوز میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان عنوان کرد: تطبیق با سند آمایش و موافقت دستگاههای اجرایی مرتبط با کلیات طرحها فرایند صدور مجوزها را کوتاهتر خواهد کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر نیز گفت: توجه به محیط زیست در روند توسعه، برای تحقق توسعه پایدار و پیشگیری از تخریب و آلودگیها ضروری است و ضرورت رعایت اصول زیست محیطی در استان بوشهر به دلیل روند توسعه در سواحل و وجود صنایع بزرگ نفت و گاز بیشتر است.
فرهاد قلی نژاد افزود: به همین علت گروه کاری محیط زیست و آمایش سرزمین به عنوان زیرمجموعه شورای برنامه ریزی استان برای توجه به مسائل و اصول زیست محیطی، تطبیق جانمایی طرحهای توسعه با سند آمایش سرزمین و لحاظ کردن ملاحظات کارشناسی از سال ۹۹ تشکیل شده است.
وی با اشاره به اهمیت معیارهای زیست محیطی در جانمایی معادن، عنوان کرد: صدور مجوزهای معدنی بدون استعلام محدودههای معدنی از سازمان حفاظت محیط زیست مشکلات فراوانی را برای زیستگاهها و مناطق طبیعی و همچنین حریم مراکز مسکونی ایجاد میکند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خاطرنشان کرد: اکنون فقط در جانمایی و صدور مجوز معادن در محدوده مناطق چهارگانه تحت حفاظت از سازمان محیط زیست به استناد ماده ۲۴ قانون معادن استعلام صورت میگیرد و تقاضای محیط زیست در نظر گرفتن ضوابط کارشناسی در جانمایی معادن و اصلاح قانون معادن است.
در جلسه گروه کاری محیط زیست و آمایش سرزمین استان بوشهر یکی از طرحهای بزرگ صنعتی در تطابق با سند آمایش مطرح و همچنین وضعیت معادن استان بررسی شد.