یک سوم جمعیت استان اردبیل در سال ۱۴۱۵ بیش از ۶۰ سال سن خواهند داشت.
وی افزود: طبق گزارش ثبت احوال استان، یک سوم جمعیت استان در سال ۱۴۱۵ بیش از ۶۰ سال سن خواهند داشت و باید جهت کنترل وضعیت و مناسب سازی محیطی برنامه ریزی مناسب و بلند مدت داشته باشیم.
استاندار اردبیل بیان کرد: میزان فراوانی سالمندان در استان اردبیل نسبت به میانگین کشوری بیشتر بوده و هرم سنی بیشتر افراد به سمت پیری و کهنسال است.
وی تصریح کرد: فرهنگسازی و مهارت آموزی باید از مدارس و آموزش و پرورش شروع شود و چنانچه جوانان قبل از ازدواج مهارتهای زندگی را بیاموزند، میزان طلاق و زندگی مشترک ناموفق کاهش مییابد.
بهنام جو اذعان داشت: ایجاد اشتغال پایدار و فراهم کردن زیرساختهای اقتصادی، امید به زندگی را در جوانان و مردم افزایش میدهد و لازمه این کار همکاری و همدلی همه دستگاههای متولی است.
وی با اشاره به اینکه نباید در رابطه با وضعیت حاکم جمعیتی در استان قصور داشته باشیم، افزود: در بیشتر شهرهای کوچک و روستاها بهدلیل ایجاد کارگاههای تولیدی، مهاجرت معکوس صورت میگیرد و در کنار آن نیز برخی خانوادهها به دلایل شغلی به سایر استانها مهاجرت میکنند و باید در مرحله اول زمینه شغلی برای بیکاران فارغ التحصیل و کارگران را فراهم کنیم.
استاندار اردبیل تک فرزندی و بدون فرزندی را تهدید جدی برای دهههای آتی بر شمرد و اظهار کرد: در دو دهه آینده عمده جمعیت استان پیر شده و باید از هم اکنون زیرساختهای اساسی برای آرامش و آسایش مردم دارای بالای۶۰ سال فراهم شود.
بهنامجو گفت: در جامعه کاهش محسوس فرزندان و زاد و ولد به آسیب جدی اجتماعی تبدیل شده و فرزندان از داشتن فامیل نزدیک نسبی محروم خواهند شد.