۴۵۰ واحد تولیدی دارای مشکل از شرایط ناشی از شیوع کرونا در خراسان رضوی تعیین تکلیف شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی؛ معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل خراسان رضوی در
سید امیر مرتضوی افزود: مشکل اسنادی چند شهرک صنعتی در خراسان رضوی هم با همکاران دستگاه قضایی برطرف شد.
وی گفت: برخی به قصد سوء استفاده به دریافت زمین در شهرکهای صنعتی اقدام میکنند، اما برای چند سال بدون اینکه ساخت و ساز در زمین انجام دهند یا طرح تولیدی به اجرا برسانند، زمین را محبوس میکنند تا به قیمت بالاتری به فروش برسانند که در این زمینه با همکاری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران مقرر شد این زمینها بازپس گرفته شود.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل خراسان رضوی افزود: مقرر شده است به جای برگزاری مزایده برای اراضی آزادسازی شده در شهرکهای صنعتی، این زمینها در وهله نخست به شرکتهای دانش بنیان واگذار شودو در گام دوم به دارندگان طرحهای توسعه صنعتی اختصاص یابد و در نهایت در صورت عملیاتی نشدن هیچ یک از این دو مورد، به سرمایه گذار جدید مشروط بر اینکه واحد تولیدی خود را در زمین مورد نظر به بهره برداری برساند، واگذار شود.
تقاضای سالانه ۲۰۰ هکتار زمین در خراسان رضوی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی هم در این نشست گفت: سالانه ۲ هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰ جواز تاسیس در این استان صادر میشود که ۲۰ درصد از آنها منجر به دریافت پروانه بهره برداری میشود از این رو سرمایه گذاران هر سال به ۲۰۰ هکتار زمین در استان نیاز دارند.
جواد خزائی افزود: توسعه صنعتی در شهرستان مشهد با مشکل جدی کمبود زمین مواجه است که امیدواریم امسال شهرک صنعتی شماره پنج مشهد برای اجرا یطرحهای صنعتی جدید وارد مرحله اجرایی شود.