این نهاد آموزشی در بیانیهای اعلام کرد لازم است اشغالگران تروریست اسرائیلی در فهرست سازمان ملل متحد گنجانده شوند.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه القدس العربی چاپ لندن، این نهاد آموزشی در بیانیهای اعلام کرد اشغالگران خانههای زیادی را به صورت کامل ویران کرده اند افزون بر اینکه هزاران خانه به صورت جزیی خسارت دیده اند و دهها مؤسسه آموزشی و مدارس نیز خسارات زیادی به علت حملات هوایی جنگندههای اشغالگران اسرائیلی متحمل شده اند.
در این بیانیه آمده است تجاوز کنونی به ظهور نشانههای بحران جدید کوچ انسانی در نتیجه حملات متمرکز به برخی مناطق در غزه منجر شده است و شمار زیادی از خانوادهها که بیشترشان زن و کودک هستند از ترس حملات خانه هایشان را ترک کرده اند.
آژانس امدارسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز اعلام کرد بیش از ۴۳ هزار شهروند فلسطینی برای دستیابی به سرپناههای اضطراری در ۴۸ مدرسه از مدارس شهر غزه تلاش کرده اند و از مدارس الان فقط برای مقاصد حمایتی استفاده میشود و امکان ارائه سایر خدمات انسانی به وجود نیامده است. حدود ۴۱ مرکز آموزشی از جمله مدارس و مرکز آموزش حرفهای و مراکز آموزش عالی آسیب دیده اند.
بخش آموزش در شبکه سازمانهای مردم نهاد و ائتلاف پرورشی فلسطینی در نوار غزه در بیانیه خود از جامعه بین المللی و دبیر کل سازمان ملل متحد و یونسکو خواست به سکوت خود پایان دهند و جنایاتی را که نیروهای اشغالگر به صورت مداوم و روشمند و گسترده علیه حقوق ملت فلسطین و مؤسسات آموزشی و کودکان مرتکب میشوند محکوم و در این خصوص تحقیق کنند.
این بخش همچنین بازخواست از اشغالگران اسرائیلی و مجازات آنها و پایان دادن به زمان فرار از مجازات را خواستار شد و افزود لازم است اشغالگران و ارکان مختلف آنها و ارتش و شهرک نشیان تروریست در فهرست سازمان ملل متحد که حقوق کودکان را در منازعات مسلحانه نقض میکنند گنجانده شوند.