دومین مرحله از طرح " اقتصاد مقاومتی با شرکتهای برتر " با امضای تفاهم نامه بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و ۵ شرکت بزرگ تولیدی، امروز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت اجرا شد.
در گام دوم از اجرای طرح اقتصاد مقاومتی با شرکتهای برتر، شرکتهای ملی صنایع مس ایران، شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، گروه صنعتی زر، شرکت ایران رادیاتور و شرکت سنگ آهن گهر زمین حضور داشتند.
شرکت ملی صنایع مس ایران ۲۶ موضوع به ارزش ۳ میلیارد یورو، گروه صنعتی زر (زر ماکارون) ۱۸ طرح به ارزش ۲ میلیارد دلار، شرکت گهر زمین ۱۹ موضوع به ارزش ۱.۷ میلیارد یورو، شرکت گل گهر ۳۶ موضوع به ارزش ۵ میلیارد یورو و ایران رادیاتور دو موضوع به ارزش ۴۰ میلیون دلار به امضا رساندند.
گفتنی است؛ در مرحله نخست اجرای این طرح (اسفندماه ۱۳۹۹) با حضور ۵ شرکت در قالب ۶۲ پروژه و با سرمایهگذاری بیش از۱۵۲ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه همکاری امضا شد.
در آن مرحله، شرکتهای معدنی و صنعتی چادرملو، شیرین عسل، آلومینیوم المهدی، ماشین سازی اراک و نفت سپاهان تفاهم نامههای همکاری با موضوعات معدن و صنایع معدنی، صنایع پتروشیمی، ماشین سازی، صنایع غذایی با وزارت صنعت، معدن و تجارت امضا کردند.
طرح اقتصاد مقاومتی با شرکتهای برتر با هدف توسعه سرمایه گذاری و استفاده از توان شرکتهای بزرگ اجرا میشود.
مدیرعامل گروه صنعتی زر (زر ماکارون) از انعقاد ۲ میلیارد دلار طرح در ۱۸ طرح و موضوع در چارچوب تفاهم نامه توسعه سرمایه گذاری اقتصاد مقاومتی با شرکتهای برتر توسط این گروه صنعتی با وزارت صمت خبر داد.
آقای مرتضی سلطانی در این آیین که با حضور وزیر صمت، نمایندگان مجلس، استانداران، مسئولان دستگاه قضا و فعالان بخش خصوصی برگزار شد افزود: زمان از منابع گرانتر است، فرصتها را نباید بسوزانیم و باید زمان را مدیریت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مدیران توانمند بخش خصوصی، تحریمها را از تهدید به فرصت تبدیل کرده اند، اضافه کرد: ما مشکل بیرونی نداریم، مشکل ما بروکراسی (کاغذبازی) داخلی است که باید حل و فصل شود.
مدیرعامل گروه صنعتی زر با تاکید بر اینکه توانمندی جوانان کشور ما بینظیر است، گفت: مگاپروژه ها، لوکوموتیوهای توسعه صنعتی در کشور هستند و باید به مگاپروژهها توجه شایانی شود.
سلطانی با اشاره به نمونههایی از توجه به مگا پروژه ها، افزود: شرکت سامسونگ ۲۰ هزار واحد کوچک و متوسط را بهعنوان یک مگا پروژه بزرگ تحت پوشش قرار داده است.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در سالهای اخیر بر مسئله تولید، تاکید کرد: میتوانیم در حوزه تولید و صنعت با تکیه بر متخصصان و جوانان توانمند داخلی فخر دنیا باشیم، باید این باور و نگاه را در خود ایجاد کنیم.
گفتنی است که امروز با حضور وزیر صمت، استانداران، نمایندگان مجلس و مسئولان دستگاه قضایی و فعالان بخش خصوصی در دومین مرحله از طرح اقتصاد مقاومتی با شرکتهای برتر ۳۰۰ هزار میلیارد تومان تفاهمنامه سرمایهگذاری میان وزارت صمت و پنج شرکت بزرگ در ۱۰۱ موضوع و طرح به امضا رسید.
استاندار البرز با اشاره به هم افزایی دستگاههای حاکمیتی در حمایت از تولید، گفت: این هم افزایی در استان البرز به عنوان استان پیشرو و موفق برای حمایت از تولید و صنعت وجود دارد.
آقای عزیزالله شهبازی در آیین امضای تفاهم نامه توسعه سرمایه گذاری اقتصاد مقاومتی با شرکتهای برتر که با حضور وزیر صمت، استانداران و نمایندگان مجلس، مسئولان دستگاه قضا و فعالان بخش خصوصی برگزار شد افزود: اقتصاد مقاومتی همانند مقاومت در حوزههای نظامی و سیاسی پاسخ داده است و اکنون کشوری پیروز است.
شهبازی همچنین گریزی به برخی آمارها و عملکردهای مثبت در استان البرز در حوزه صنعت، معدن و تجارت زد و گفت: ۳ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی داریم و بیش از ۱۷ هزار فرصت شغلی در ۳ سال اخیر در استان البرز ایجاد شده است.
وی با اعلام اینکه ۴۲ درصد اشتغال کل استان البرز در حوزه صنعت است، افزود: از لحاظ عملکرد واحدهای تملیکی با ۱۰۹ واحد در سال گذشته رتبه اول را به دست آوردیم.
استاندار البرز همچنین اضافه کرد: از لحاظ پرداخت تسهیلات رونق تولید این استان رتبه اول را در سه سال متوالی کسب کرده است.
شهبازی همچنین خواستار ساماندهی لکههای صنعتی در استان البرز شد و ادامه داد: ۱۰ لکه صنعتی داریم که در هر لکه بیش از ۴۰ واحد در حال فعالیت هستند که ساماندهی آنها ضرورت دارد.
استاندار البرز همچنین درخواست کرد تا صنایع بزرگی مانند زرماکارون (که امروز یک تفاهمنامه توسعه سرمایه گذاری اقتصاد مقاومتی را به امضا رساند) بتوانند صنایع وابسته خود را در نزدیک محل استقرار خود مستقر نمایند.
گفتنی است که امروز با حضور وزیر صمت، استانداران، نمایندگان مجلس و مسئولان دستگاه قضایی و فعالان بخش خصوصی در دومین مرحله از طرح اقتصاد مقاومتی با شرکتهای برتر ۳۰۰ هزار میلیارد تومان تفاهمنامه سرمایهگذاری میان وزارت صمت و پنج شرکت بزرگ در ۱۰۱ موضوع و طرح به امضا رسید.
معاون قضایی دادستان کل کشور از ایرانیان خارج از کشور برای سرمایهگذاری در ایران جهت ایجاد اشتغال، آبادانی و توسعه دعوت کرد.
آقای سعید عمرانی در آیین امضای تفاهم نامه توسعه سرمایه گذاری اقتصاد مقاومتی، امضای این تفاهمنامه را یکی از جلوههای حمایت از سرمایهگذاری دانست و گفت: ورود شرکتهای بزرگ به حوزه اقتصاد مقاومتی و رفع موانع سرمایه گذاری آنها را نقطه عطف اقتصاد کشور برشمرد.
وی افزود: معیشت مردم، افتخار کشور و اقتدار ملی وابسته به ورود شرکتهای بزرگ به عرصه مسئولیتهای اجتماعی و رفع موانع سرمایهگذاری آنهاست.
معاون قضایی دادستان کشور با بیان اینکه این معاونت حدود دو سال است که به حوزه حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان ورود کرده است، گفت: هم افزایی و همدلی را سرلوحه کار قرار دادهایم و از اختلافات سیاسی که به ضرر مردم است پرهیز نموده ایم.
عمرانی تصریح کرد: در حمایت از سرمایه گذاران، صنعتگران و تولیدکنندگان صادق هستیم و با تمام قوا برای اشتغال و تولید کشور تلاش میکنیم.
وی با بیان اینکه درگذشته کوتاهیهایی وجود داشته است، تاکید کرد: با اینکه تولید همواره در سالهای اخیر مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، اما هنوز جای کار بسیار وجود دارد و شجاعت، همت و حمیت میخواهد.
گفتنی است که امروز با حضور وزیر صمت، استانداران، نمایندگان مجلس و مسئولین دستگاه قضایی و فعالان بخش خصوصی در دومین مرحله از طرح اقتصاد مقاومتی با شرکتهای برتر ۳۰۰ هزار میلیارد تومان تفاهمنامه سرمایهگذاری میان وزارت صمت و پنج شرکت بزرگ در ۱۰۱ موضوع و طرح به امضا رسید.