رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد: ۷۰ تا ۸۰ درصد پروندههای قاچاق کالا و ارز به این سازمان وارد میشود.
وی افزود: در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز توافق شد همه ضابطان در حوزه سامانهها و همکاران خودمان در این سامانه در کنارمان هستند و به نوعی تغذیهکننده کار سامانه هستند و تلاش میکنیم دغدغههای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را برطرف کنیم و این تکلیف ماست و تا سرانجام نهایی در این حوزه تلاشمان را انجام خواهیم داد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی بیان کرد: این بخش سامانه برای ما بسیار مهم است البته بخشهای دیگر هم اهمیت دارد، اما اهمیت این بخش به گونه دیگری است، زیرا این سامانه میتواند بسیاری از ابهامها را برطرف کند.
وی تصریح کرد: ممکن است در این سامانه نیاز به بازنگری داشته باشیم و اعتقاد داشتم در بخش کشف امکان اصلاح صورتجلسه وجود نداشته باشد، چون ممکن است فساد در کار را به وجود بیاورد، اما در بخش آمار که برای تدوین آن، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز فعالیت میکند؛ میتوان امکان ویرایش را ایجاد کرد.
انصاری در پایان اظهار داشت: در انجام این کار ما از تمام ظرفیت سازمانی بهره گرفتیم و امیدواریم در ادامه در حوزه دادرسی و سایر حوزهها نیز با حداکثر توان خدمت کنیم و برون رفت از یک دامنه سنتی به دامنه سیستمی سختیهای خاص خودش را دارد، اما در سازمان تعزیرات حکومتی، آمادگی برگزاری کلاسهای مشترک و آموزشهای لازم در سراسر کشور به صورت مشترک را داریم.
رسیدگی به پروندههای قاچاق کالا و ارز و تسهیل و در تبادل اطلاعات بین ذینفعان و دستگاههای مرتبط با رسیدگی به قاچاق و کنترل مقررات مربوط به قاچاق کالا و ارز به صورت سیستمی و ایجاد امکان نظارت بر خط بر فرآیند نظارت بر پروندههای قاچاق از طریق این سامانه امکانپذیر است و در این فرایند کاشفان پس از کشف مواد ۳۰ و ۳۱ آیین نامه و ماده ۵۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حوزه پیشگیری با بارگذاری صورتجلسه تنظیمی و اخذ شناسنامه یکتا از طریق سامانه، امکان رصد را دارند.
مراسم رونمایی از سامانه پروندههای قاچاق کالا و ارز و تبادل الکترونیکی و برخط صورتجلسه کشف ناجا، پیش از ظهر امروز چهارشنبه با حضور جمال انصاری، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، سردار مقیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی، مؤیدی، رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و افتخاری، رئیس سازمان جمعآوری و فروش املاک تملیکی برگزار شد.