آغاز پنجمین کنفرانس بینالمللی «اینترنت اشیاء و کاربردها» در دانشگاه اصفهان
پنجمین کنفرانس بینالمللی «اینترنت اشیاء و کاربردها» به صورت آنلاین در دانشگاه اصفهان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ ۱۴۶ مقاله به دبیرخانه پنجمین دوره کنفرانس ارسال شده که ۵۳ مقاله پس از نظر کمیته داوری پذیرش شده و در این کنفرانس دو روزه به صورت مقاله و پوستر ارائه میشود.
پنجمین کنفرانس بینالمللی «اینترنت اشیاء و کاربردها» با محورهای «فناوریهای مرتبط با اینترنت اشیا»، «سرویسها و کاربردهای اینترنت اشیاء»، «اینترنت اشیا و رایانش»، «اینترنت اشیا و علوم دادهها»، «امنیت اینترنت اشیا و حریم خصوصی»، «شهر هوشمند» و «اینترنت اشیاء صنعتی» با پنج سخنرانی کلیدی و شش نشست ارائه مقاله و یک میزگرد به مدت دو روز برگزار میشود.
میزگرد تخصصی «تحول دیجیتال در صنعت، از پژوهش تا اجرا» و چهار کارگاه با عناوین «امنیت در کارخانههای هوشمند در مسیر تحول دیجیتال»، «بررسی مدلهای کسب و کاری جدید صنعت ۴ و الزامات فنی پشتیبان مدلها در IIOT»، «اینترنت اشیاء در شبکه هوشمند برق؛ از استانداردها تا بازار محصولات» و «اینترنت اشیاء؛ تیم سازی، توسعه محصول و ورود به بازار» در حاشیه این کنفرانس آنلاین برگزار میشود.
رئیس دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان در آئین افتتاح پنجمین کنفرانس اینترنت اشیا و کاربردها با اشاره به نقش اینترنت اشیا در توسعه اقتصادی، صنعتی و جهش تولید گفت: اینترنت اشیا فرصتی برای آشتی دانشگاه و صنعت است.
بهروز ترکلادانی افزود: در سالهای گذشته دانشگاه از نیاز واقعی جامعه و بخش صنعت دور شده و صنعت نیز تنها به رفع نیاز روزمره خود پرداخته است.
وی با بیان اینکه نقشه راه توسعه شبکه اینترنت اشیا تهیه شده است، گفت: برای توسعه امکانات دانشکده کامپیوتر با کمک مسئولان دانشگاه اصفهان چهار آزمایشگاه اینترنت اشیا در آینده نزدیک ایجاد میشود.
پنجمین کنفرانس اینترنت اشیا و کاربردها تا فردا در دانشگاه اصفهان ادامه دارد.