۵۵ واحد فرآوری زنجیرهای چای در گیلان کیفی سازی شدند.
جواد زاده با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی که پروانه بهره برداری دارند میتوانند در سورتینگ و بسته بندی با کیفیت چای سهیم باشند افزود: این واحدهای تولیدی ۱۵ هزار تن برگ سبز چای و مشتقات آن را فرآوری و به بازارهای مصرف عرضه میکنند.
وی با اشاره به اینکه گیلان بزرگترین تولید کننده برگ سبز چای در کشور است گفت:
در فرآوری تخصصی برگ سبز چای علاوه بر برند سازی، به صورت تخصصی از زمان کاشت تا بسته بندی محصولات چای مورد بررسی قرار میگیرد.
گیلان حدود ۶۰ هزار خانوار چایکار دارد و سالانه ۲۰۰ هزار تن برگ سبز چای در کارخانههای استان فراوری میشود.
کیفی سازی محصول چای نقش مهمی در مقبولیت بازارهای داخلی و خارجی دارد.