مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان حضرت امام از کمک به روستاییانی که به شهرها مهاجرت کردهاند، برای ایجاد کسب و کار مطمئن در روستا خبر داد.
مدنی گفت: افرادی که بدلیل بیکاری و مشکلات اقتصادی از روستاهای خود به شهرها رفتهاند میتوانند با مراجعه به نرم افزار برکت و پرکردن فرمهای مورد نظر، شرایط خود را به ما اعلام کنند.
وی افزود: ما به روستائیان کمک میکنیم تا در روستای مبدأ خود صاحب کسب و کار مطمئن شوند و از این طریق بتوانند از حاشیه شهرها به روستاهای خود بازگردند.
مدیرعامل بنیاد برکت همچنین از ایجاد ۳۳۸ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در مناطق محروم و روستایی کشور خبر داد و گفت: تاکنون ۷۷۰۳ روستا را تحت پوشش فعالیتهای بنیاد برکت قرار دادیم.
مدنی به بخش دیگری از خدمات این طرح اشاره کرد و گفت: عموم مردمی که سرمایه و دارایی بلااستفادهای دارند و مایلند از آن برای اشتغالزایی و تولید در کشور استفاده کنند، میتوانند با مراجعه و نصب نرمافزار برکت، مبلغ مورد نظرشان را به صورت بلاعوض و یا قرض الحسنه دراختیار بنیاد برکت قرار دهند که در این خصوص ستاد اجرایی فرمان امام ضمانت بازگشت پول آنها را هم خواهد کرد.
وی افزود: مردم حتی میتوانند در این طرح، روستای مورد علاقه خود برای ایجاد شغل و رشته و زمینهای که میخواهند در آن مشارکت کنند، از جمله کشاورزی، دامداری، صنایع دستی یا هر زمینه دیگر انتخاب و به صورت آنلاین و شفاف میزان پیشرفت طرح و مراحل محقق شدن آن را رصد و دنبال کنند.
مدیرعامل بنیاد برکت رونمایی از سامانه حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا را از دیگر اقدامات بیان کرد و گفت: با کمک پلتفرم طراحی شده در بنیاد برکت، افراد میتوانند شرایط کسب و کار آسیب دیده خود را برای بررسی ثبت کنند و در صورت تایید، متقاضیان از طریق بنیاد به بانکهای همکار برای گرفتن تسهیلات معرفی میشوند.
وی افزود: یکی از مشکلات بانکها در این زمینه، نگرانی از وضعیت تسهیلات ارائه شده و بازگشت اقساط و به ثمر رسیدن طرحهایی است که در آن مشارکت میکنند که با توجه به فناور محور بودن این سامانه و اتصال مستقیم آن به سامانه بانکها، این نگرانی کاملاً برطرف شده و بانک میتواند به صورت آنلاین و شفاف مشخصات طرحها و مراحل انجام و پیشرفت آنها را رصد کند و به طور لحظهای از آخرین وضعیت آن مطلع شود.
۴۰ هزار طرح اشتغالزایی خرد و متوسط بنیاد برکت با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام به صورت ویدئوکنفرانسی در ۱۵ استان کشور به بهره برداری رسید.