سخنگوی ستاد انتخابات کشور: شیوه نامههای بهداشتی ویژه انتخابات تدوین و تصویب نهایی شده است و در جلسه آتی ستاد مقابله با کرونا به صورت نهایی مطرح میشود.
آقای سیداسماعیل موسوی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ در پاسخ به این سوال که آیا مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درباره نحوه تبلیغات داوطلبان انتخابات مشخص شده است؟ افزود: به دلیل شیوع بیماری کرونا و ابتلای برخی از هموطنان به این بیماری ، ما از پیش شیوه نامههای بهداشتی ویژه انتخابات را تدوین و در کمیتههای ویژه ذیل ستاد ملی مقابله کرونا بررسی کردیم که تصویب شد. خوشبختانه اخیرا در ستاد ملی مقابله با کرونا موضوع تبلیغات نامزدها به صورت ویژه مطرح شد.
وی ادامه داد: بعد از آن بلافاصله نیز در روز گذشته در کمیته امنیت اجتماعی ذیل قرارگاه عملیاتی ستاد ملی کرونا جلسهای برگزار و درباره چگونگی تبلیغات داوطلبان در حضور نامزدهای انتخاباتی در مناطق استانها و شهرستانها بحث و گفتگو شد که فکر میکنم در جلسه آتی ستاد ملی مقابله با کرونا به صورت نهایی مطرح و تصویب شود.
آقای موسوی گفت: براساس این مصوبه توصیه شده است که به طور کلی اجتماع و تجمعی درباره تبلیغات داوطلبان صورت نگیرد، اما اگر هم بنایی بر این شد در محدوده و فضای باز انجام شود تا اینکه هموطنان عزیز ما آسیبی نبینند که متناسب با رنگ بندی شهرها و مناطق تصمیم گیری میشود.
وی افزود: شیوه نامههای مورد نیاز را وزارت بهداشت ابلاغ خواهد کرد و ما در جلسات آتی که با نامزدها و مسئولان ستادهای تبلیغاتی نامزدها خواهیم داشت آنها را ابلاغ میکنیم و برای اجرای آن ان شاء الله تلاش خواهیم کرد.
داوطلبان بعد از انتشار اسامی اجازه فعالیت تبلیغاتی دارند
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری بعد از انتشار اسامی شان توسط وزارت کشور اجازه فعالیت تبلیغاتی دارند.
آقای سید اسماعیل موسوی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما درباره تبلیغات زود هنگام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری افزود: ماده ۶۶ قانون انتخابات ریاست جمهوری اعلام میکند بعد از پایان رسیدگی به صلاحیت داوطلبان در شورای نگهبان آن شورا لیست نهایی تایید شده را به وزارت کشور اعلام میکند و وزارت کشور آن را انتشار عمومی میکند.
وی ادامه داد: در واقع از آن روز که اسامی داوطلبان منتشر میشود تحت عنوان نامزدها، (تاییدصلاحیت شده) اجازه فعالیت تبلیغاتی دارند و پیش از آن هر فعالیتی که جنبه تبلیغاتی داشته باشد، غیر قانونی است.
موسوی گفت: قطعاً برداشت من این است که ستاد پیشگیری از تخلف انتخاباتی در قوه قضائیه که تشکیل شده است و قطعا به این موضوع رسیدگی خواهد کرد.
وی افزود: هیاتهای بازرسی نیز که در سطح کشور و استانها تشکیل شده اگر با موضوعی مواجه شوند قطعاً آن را گزارش میکنند و ما هم آن را به مراجع ذیربط منعکس خواهیم کرد.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره اینکه شایعاتی درباره تایید و یا رد صلاحیت داوطلبان مطرح میشود آیا این اظهار نظرها مبنای قانونی دارد یا خیر؟ گفت: بیست و پنجم اردیبهشت ماه آخرین روز ثبت نام از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری بود و ما پرونده داوطلبان را به شورای نگهبان ارسال کردیم و از روز بیست و ششم اردیبهشت ماه شورای نگهبان رسیدگی به صلاحیت داوطلبان را شروع کرد، هر زمانی که شورای نگهبان اسامی را به ما اعلام کند ما هم اعلام عمومی خواهیم کرد.
موسوی تصریح کرد: از آن روزی که اسامی نامزدها منتشر شود، تایید نهایی و پیش از آن هر گونه اظهار نظری در این خصوص گمانه زنی است که گاهاً اتفاق میافتد بنابراین ما نمیتوانیم به گمانه زنیها اعتنا کنیم بلکه به ابلاغ رسمی شورای نگهبان مبنای کار ما خواهد بود.
ارسال اسامی تایید صلاحیت شدگان میاندورهای خبرگان رهبری به وزارت کشور
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: اسامی داوطلبان تایید صلاحیت شده برای انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری به وزارت کشور ابلاغ شد.
آقای سید اسماعیل موسوی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما در باره اعلام اسامی داوطلبان تایید صلاحیت شده میاندورهای مجلس خبرگان رهبری افزود: امروز نامه شورای نگهبان دریافت کردیم که در چهار حوزه انتخابیه تهران، مازندران، قم و خراسان رضوی داوطلبانی که برای میاندورهای مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کرده بودند، بررسی صلاحیت شان به پایان رسیده و اسامی افراد تایید شده به وزارت کشور ابلاغ شد و ما هم بلافاصله به استانهای مربوطه ابلاغ خواهیم کرد که مقدمات کار را فراهم کنند.