بعد از ثبت نام، قطار معرفی و برنامههای انتخاباتی داوطلبان روی ریل فضای مجازی قرار گرفت تا سرعت بیشتری بگیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بعد از ثبت نام، قطار معرفی و برنامههای انتخاباتی داوطلبان روی ریل فضای مجازی قرار گرفت تا سرعت بیشتری بگیرد.
جهانگیری هشتگ «اسحاق ۱۴۰۰» را برای مطالب خود برگزيده است و میگوید: با توجه به نیامدن دکتر ظریف، با توکل به خدا از قبول مسئولیت شانه خالی نمیکنم.
سعید جلیلی هم با بازنشر پستهای تعدادی از داوطلبان، وحدت گفتمانی را کلید زد و از نقش قوه مجریه نوشت، قوهای که میتواند در رفع و پیشگیری از مفاسد، به مراتب مهمتر از قوه قضاییه باشد. جلیلی هشتگ «حیات طیبه» را برای معرفی خود انتخاب کرده است.
ابراهیم رئیسی هم که هوادارانش با هشتگ «سلام بر ابراهیم» به استقبالش رفتند، در صفحه شخصی خود از علت حضورش گفت. وی هشتگ «دولت قوی» را انتخاب کرده و پا به میدان گذاشته است.
در بین پستهای ذاکانی، مهمترین آن درباره منطق وحدت است و از هشتگ و شعار «ایران قوی» که قبلا در پستهای رئیسی دیده میشد استفاده کرده است.
ضرغامی هم برنامه های خود را با هشتگ «فرصت زندگی» در حال منتشر است و فریدون عباسی هم گفته: مهم نیست من انتخاب شوم یا نه.
قاضی زاده هاشمی هم که جوانترین داوطلب انتخابات است، مهمترین رکن را راهبردها و برنامههای اجرایی میداند.
علی لاریجانی هم ویدئوی تبلیغاتی با عنوان "روز اول دو هیچ" بارگذاری کرد. وی از تصمیم های شجاعانه و پاسخ به سوالات سخت نوشت که بدون اجماع ملی و اراده قوی ممکن نیست.
سعید محمد در پاسخ به برخی از حواشی، پست رئیس ستاد انتخاباتی خود را باز نشر کرد. هواداران وی هم قرار است حمایت خود را با طوفان هشتگی «سعید محمد و امید ایران» اعلام کنند.
از میان ثبت نام کنندگان فقط مدارک ۴۰ داوطلب با مصوبه اخیر شورای نگهبان انطباق دارد، حالا باید دید از این تعداد چند نفر تائید صلاحیت میشوند.