معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد: سال گذشته بیش از ۲ هزار پرونده مددجویان با همکاری وکلای نیکوکار در محاکم قضایی رسیدگی شد.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد ادامه داد: در همین ارتباط ۱۷۴۵ وکیل علاوه بر احقاق حقوق مددجویان و خانوادههای تحت پوشش، پاسخگویی مسایل حقوقی را به صورت رایگان انجام میدهند.
صباغیان با تاکید بر اینکه از موضوعات مهم و راهبردی کمیته امداد توسعه میز خدمات قضایی است، گفت: وکلای نیکوکار بدون کوچکترین چشمداشتی به دنبال حل مشکلات مددجویان هستند و به این قشر از جامعه خدمات مشاورهای یا معاضدت قضایی ارائه داده و پروندههای آنها را در محاکم قضایی پیگیری میکنند.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد با قدردانی از کانون وکلا و مرکز امور مشاوران قوه قضاییه به لحاظ تعامل و همکاری خوب با این مجموعه، گفت: کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضاییه با توجه به نقش آن مجموعه در محاکم قضایی نقش بسیار مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد دارند چرا که بسیاری از مددجویان به لحاظ مشکلات اقتصادی موجود توان پرداخت حق وکالت را ندارند.
صباغیان اضافه کرد: با احقاق حقوق مددجویان به دنبال توانمندسازی این قشر از جامعه هستیم چرا که توانمندسازی مددجویان از مهمترین اولویتهای کاری در عرصه مسائل حقوقی است که کمک به سزایی در کاهش آسیبهای اجتماعی خواهد داشت.
وی افزود: سال گذشته بیش از ۲ هزار پرونده توسط وکلای نیکوکار در محاکم قضایی به سرانجام رسید که بخشی از این پروندهها تبدیل به صدور حکم و قسمتی نیز همچنان در دست پیگیری است.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد درباره شرایط مهریه زنان سرپرست خانوار و تاثیر آن بر مددجویی هم گفت: هر نوع نگارش در سند طلاق زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد مبنی بر اینکه وضعیت مهریه یا بخشی از آن مشخص نشده است، دلیل بر قطع مستمری ماهانه و خارج شدن از فهرست مددجویی نیست.
وی افزود: در صورت وجود سند معتبر قانونی مبنی بر دریافت مهریه یا سهم ارثی که منجر به اثبات توانمندی مددجویان شود، میتوان مستمری ماهانه را متوقف کرد.