با راه اندازی پتروشیمی دهدشت تحول بزرگی در رونق تولید و اشتغال ایجاد میشود.
سید حشمت اله صمیمی دوست افزود: با توجه به اقدامات انجام شده، این طرح هم اکنون ۲۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با سرعت قابل قبولی نیز در حال کار و پیشرفت است.
وی به اعتبارات هزینه شده در این طرح اشاره کرد و ادامه داد: حجم کل سرمایه گذاری در این طرح ۱۸ هزار میلیارد ریال در بخش ریالی و در بخش ارزی نیز ۱۳۵ میلیون ریال است.
معاون اقتصادی استاندار با بیان اینکه تاکنون ۸ هزار میلیارد ریال در این طرح هزینه شده گفت: با تلاشهای انجام شده در خصوص تامین اعتبار ریالی و ارزی، اعتبارات مورد نیاز تامین شده و پتروشیمی دهدشت در این زمینه مشکلی ندارد.
صمیمی دوست ادامه داد: در بخش اشتغال نیز اقدامات خوبی شده به طوری که هم اکنون ۴۱۰ نفر به صورت مستقیم در این طرح مشغول به کارند و در پیک کاری امسال این تعداد به بیش از هزار نفر میرسد.
فرماندار کهگیلویه هم در این بازدید با اشاره به نقش پتروشیمی دهدشت در توسعه و رونق شهرستان کهگیلویه گفت: این طرح صنعتی عظیم با توجه به حجم سرمایه گذاری و میزان تولیدِ محصولی که دارد میتواند به عنوان طرحی مهم برای توسعه شهرستان ایفای نقش کند.
دارا کریمی نژاد افزود: پتروشیمی دهدشت بعد از یک تابلوی اسمی، در دو سال گذشته به یک کارگاه عمرانی و اشتغالزا تبدیل شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون حدود ۲۷ تا ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با توجه به نقشه راه طراحی شده امیدواریم تا یک سال آینده به پیشرفت قابل قبولی برسیم.
کریمی نژاد با اشاره به نقش اشتغالزایی این طرح گفت: این طرح اهمیت بسیار زیادی در ایجاد اشتغال دارد که پیش بینی میشود در این طرح صنعتی حدود ۲ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار شوند.
سرپرست برنامه ریزی و کنترل پروژه شرکت پتروپارس ایران هم گفت: پتروشیمی دهدشت در بحث اجرا، در دو بخش صنعتی و غیر صنعتی کاملا فعال است.
محسن کلانتری افزود: به طوری که قسمت کمپهای اقامتی تا یک ماه آینده تکمیل و راه اندازی خواهد شد، و در بخش انبارها و ساختمانهای صنعتی نیز پیمانکاران فعال هستند.
وی ادامه داد: تا یک ماه آینده عملیات اجرایی ساختمانهای پست برق، کنترل و آزمایشگاه مرکزی نیزفعال خواهد شد.
محسن کلانتری افزود: مجتمع پتروشیمی دهدشت از اردیبهشت ماه سال گذشته در قراردادی به مشارکت شرکت پتروپارس واگذار شده و در بخش مهندسی حدود ۵۵ درصد پیشرفت کاری داشته است.
وی گفت: در بحث تامین تجهیزات و قطعات نیز به مرحله مناقصه رفته و برخی از تجهیزات از جمله راکتورها، برای نخستین بار در ایران با هدف حمایت از تولید ایرانی به یک شرکت داخلی (شرکت آذراب) واگذار شده و عملیات ساخت در کارخانه در حال انجام است.