جمعی از دانشجویان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه امروز در محکومیت جنایتهای اخیر رژیم صهیونسیتی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین تجمع کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، تجمع کنندگان با سر دادن شعارهایی همچون القدس النا، نه سازش نه تسلیم نبرد با
حجت الاسلام جلیلی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این مراسم گفت: امروز شاهدیم که مردم آگاه فلسطین سیاست مبارزه را در مقابل مذاکره انتخاب کرده و موفق به عقب راندن رژیمی شده اند که در ۶ روز توانست بر کشورهای عربی پیروز شود.
وی افزود: مردم فلسطین این را نشان دادند که راه پیروزی بر دشمن با تکیه بر مذاکره و امید داشتن به مجامع بین المللی مسیر نمیشود و تنها راه مقابله با این دشمن تا بن دندان مسلح، قدرتمند شدن و اتحاد داخلی است پس با الهام از انقلاب اسلامی ایران و مقاومت اسلامی از انتفاضه با سنگ به پرتاب راکت و موشک با تکنولوژی پیشرفته دست پیدا کرده اند.