داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امیدوارم که رد صلاحیت نشوم، اما اگر شدم مراحل قانونی را برای اعتراض طی میکنم و انتخابات را تحریم نمیکنم.
وی گفت: بنده به اتکای تجربهای که از وکالت و نمایندگی مردم در مجلس به دست آوردم و با اتکا به حرفه خودم که وکالت است، میخواهم صدای مردم، صدای بی صداها، به حاشیه رانده شدهها، صدای همه اقشار مردم از هر مذهب و طیف و نژادی باشم. صدای اقوام غیور، اما محروم کشور، صدای قوم شریف کرد، بلوچ، عرب و همه اقوام که حول هویت ایرانی گرد هم میآیند، میخواهم به آنان برای ساختن ایرانی آباد و تشکیل دولتی پاسخگو امید بدهم.
صادقی افزود: امروزه رنج مردم بیش از همه رنجها این است که بسیاری از مسئولان خود را در مقابل مردم پاسخگو نمیدانند و هر کس مسئولیت مشکلات را به عهده دیگری میگذارد. بنده با اصل شفاف سازی سیستماتیک، سامان یافته و مبتنی بر دولت الکترونیک، تشکیل سامانههای هوشمند در همه بخشهای اداری، اقتصادی، بانکی، گمرکی و همه بخشهای اداری و اقتصادی کشور نور شفافیت را به اجزای حاکمیت خواهم تاباند.
وی گفت: شفافیت را از خود و دولت شروع خواهم کرد و با پیشگام شدن در مسیر شفافیت و پاسخگویی سایر بخشهای حاکمیت را به همراهی و پاسخگویی وادار خواهم کرد. اگر مردم بدانند که منابع سرشار کشور کجا هزینه میشود آنها برای همکاری آماده میشوند و اعتماد مردم جلب میشود.
دبیرکل انجمن مدرسین دانشگاهها با بیان اینکه با پاسخگویی اعتماد مردم را جلب میکنیم افزود: بسیاری از مسائلی که در کشور ما اتفاق میافتد یک نیمه پنهان دارد که مردم از آنها اطلاع ندارند و به همین دلیل اعتماد خود را از دست داده اند. ما نور را به تاریکیها خواهیم زد و نیمههای پنهان را آشکار خواهیم کرد، دولت را پاسخگو کرده و به مردم نشان خواهیم داد که آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی و اهداف متعالی نظام جمهوری اسلامی که در قانون اساسی ما به عنوان پیمان حاکمیت با مردم اعلام شده، قابل عمل هست به شرط آنکه مردم به یاری دولت بیایند.
وی با بیان اینکه پیش شرط یاری مردم اعتمادسازی آنان است گفت: اقشار و اصناف مختلف را در مدیریت کشور دخالت خواهیم داد. کارگران، معلمان، دانشجویان، استادان دانشگاه، بازرگانان، صنعتگران، هنرمندان و همه اقشار به فراخور ارتباط مسائل با آنها در مدیریت سهیم خواهند شد.
صادقی افزود: در مدیریت کارخانهها به خصوص واحدهای واگذار شده، تعاونی کارگران را در مدیریت واحدهای واگذاری دخیل خواهیم کرد، در واحدهای که به جای خصوصیسازی «مال خود سازی» شده ابتدا شفاف سازی خواهیم کرد که چه درصدی از اموال عمومی به چه کسانی واگذار شده است، به نام خصوصی سازی چه اتفاقاتی افتاده است و چه نهادهایی بر اموال عمومی حاکم شدند.
وی ادامه داد: تلاش خواهیم کرد که حقوق از دست رفته ملت ایران را بازستانیم، همانطور که امیر المومنین علی (ع) فرمودند که من حقوق مردم را بازخواهم ستاند اگرچه در مهریه زنان نهاده باشند.
این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری درباره حضورخود به عنوان مستقل یا در چارچوب نهاد اجماعی اصلاح طلبان نیز گفت: من به عنوان جزیی از جبهه اصلاحات و با آن سازوکار وارد انتخابات شده ام. با یک خرد جمعی و کار گروهی و البته به مدد بدنه مردمی جبهه اصلاحات و با رای سنجی در بدنه مردمی این جبهه در عرصه حضور پیدا کردم.
وی درباره اینکه اگر تایید شوید و اصلاح طلبان بر یکی دیگر از اصلاح طلبان نظر داشته باشند ایا تبعیت خواهید کرد افزود: اگر داوطلبان اصلاح طلب تشکیل مجمع دادند هر تصمیمی بگیرند من تابع تصمیم جمع هستم.
صادقی درباره خبر منتشر شده در سایت انجمن مدرسین دانشگاهها مبتنی بر انصراف محمدرضا عارف از داوطلبی در انتخابات افزود: خبر منتشر شده به نقل از پایگاههای دیگر خبری دیگر بوده و اطلاعی ویژهای ندارم و ما تنها خبر را بازنشر کردیم.
وی درباره اینکه اگر رد صلاحیت شود؛ ایا انتخابات را تحریم میکند یا خیر گفت: امیدوارم که تایید صلاحیت شوم و اگر نشدم مراحل قانونی را برای اعتراض طی میکنم. انتخابات را تحریم نمیکنیم و تا زمانی که انتخابات وجود دارد و در صندوقهای رای باز است، این فرصت را غنیمت میشماریم. البته اگر از بین مجموعه جبهه اصلاحات فرد شایسته دیگری بود از وی حمایت میکنیم و با خرد جمعی پیش میرویم.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بر این باورم که میزان رای ملت است و مشروعیت و کارآمدی نظام وابسته به رضایت و مشارکت آحاد مردم است .
آقای محمود صادقی بعد از ثبت نام در جمع خبرنگاران افزود : من با اتکا به فضل و مدد الهی و با امید به اینکه بتوانم در این عرصه اعتماد مردم را جلب کنم به عرصه انتخابات آمدم امروز کشور ما در دو سطح ملی و بین المللی درگیر چالش های فزاینده ای است که معیشت مردم را مختل و پر هزینه کرده است.
وی گفت : باور دارم که ایران کشور فرصت ها و ظرفیت های بی پایان و بی نظیر انسانی است که اگر سیاستها و روشهای درستی اجرا شود منشاء امنیت، ثبات و توسعه پایدار و بهبود معیشت مردم خواهد بود.
صادقی افزود : بر این باورم که میزان رای ملت است و نه تنها مشروعیت و کارآمدی نظام وابسته به رضایت و مشارکت آحاد مردم از هر نوع نژاد و قبیله و مذهب در مدیریت سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی کشور است باور دارم که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به تبع آن نظام توزیع قدرت در جمهوری اسلامی به رغم کاستیهای موجود از ظرفیتهای بسیاری برای ارتقاء سطح دموکراسی و برون رفت از وضعیت موجود برخوردار است اما لازمه آن اجرای قانون به ویژه فصل سوم و چهارم قانون اساسی است.