نوسان در دستگاه تزریق کننده آب ژاول به مخزن آب آشامیدنی شهر پول نزدیک بود فاجعهای شبانه رقم بزند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مسئول خانه بهداشت شهر پول با بیان اینکه کلرسنجی از آب آشامیدنی شهر هر روز به صورت مستمر انجام میشود، گفت: ساعت ۱۷ دیروز متوجه تغییر رنگ و بوی آب آشامیدنی شدیم و کلر موجود در آب را اندازه گرفتیم که یک و نیم درصد بود در حالیکه باید حدود دو دهم تا هشت دهم باشد.
شهباز خزایی افزود: با توجه به خطری که مصرف بیش از حد کلر برای افراد دارد این مورد سریعا در فضای مجازی به اطلاع اهالی شهر رسید تا از مصرف این آب آشامیدنی خودداری کنند.
او گفت: علاوه بر اطلاع رسانی به موقع، احتمال نقص در سیستم آبرسانی و اضافه شدن بیش از حد کلر به مسئولان شرکت آب و فاضلاب نوشهر نیز اطلاع رسانی شد که کارکنان شرکت سریعا به محل اعزام شدند.
مسئول خانه بهداشت شهر پول ادامه داد: سه نفر از اهالی شهر پول به دلیل نوشیدن آب آشامیدنی دچار حالت تهوع و مسمومیت شده بودند.
او با تکذیب بستری شدن این افراد در بیمارستان به دلیل مسمومیت ناشی از مصرف آب، گفت: همه افرادی که دچار حالت تهوع و درد در ناحیه شکم شده بودند در خانه بهداشت به صورت سرپایی ویزیت شدند و دارو گرفتند.
مهدی زاده مسئول شرکت آب و فاضلاب در شهر پول نیز در خصوص علت این اتفاق گفت: نوسان در دستگاه تزریق کننده آب ژاول به مخزن آب آشامیدنی سبب بروز این اتفاق شده بود.
او با بیان اینکه آب ژاول به دلیل کاهش میزان سمی بودن آن نسبت به کلر برای ضدعفونی آب آشامیدنی استفاده میشود، افزود: ماموران شرکت بعد از اطلاع از این اتفاق سریعا به محل اعزام شدند و تا ساعت ۲۴ مخازن آب تخلیه و دوباره شستشو و ضد عفونی شد.
مهدی زاده گفت: جریان انتقال آب آشامیدنی از بامداد به روال عادی بازگشت و دوباره آب مصرفی سالم در اختیار مردم شهر پول قرار گرفت.
با سلام
پيرو درج گزارشی در خروجی خبرگزاری صدا و سیما مورخه 23/2/1400 با عنوان « فاجعه ای که به خیر گذشت » جوابيه اي جهت تنویر افکار عمومی به شرح ذيل ارسال مي شود ؛ لطفا مطابق ماده 23 قانون مطبوعات در آن پایگاه خبری درج شود:
به علت نقص لحظه ای در سیستم گندزدایی مخازن ذخیره شهر پول، کلر آزاد شده در آب آشامیدنی مقدار ناچیزی افزایش یافت که البته از حد استاندارد خارج نبوده است ، لیکن با اطلاع رسانی سریع بهره بردار شهر پول و بررسی علل وقوع ، شبکه آبرسانی توسط تیم واکنش سریع تخلیه شد.
گفتنی است با توجه به بررسی های میدانی انجام شده هیچگونه مسمومیت ناشی از افزایش نسبی مقدار کلر آزاد شده در شبکه رخ نداده است.
لازم به ذکر است گندزدایی آب استحصالی در راستای جلوگیری از آلودگی آب آشامیدنی از فعالیتهای اصلی شرکتهای آب و فاضلاب است در همین راستا شرکت آب و فاضلاب استان مازندران تمامی تلاش خود را به منظور کنترل کیفیت آب از نقطه تولید تا مصرف به کار می گیرد تا آب آشامیدنی سالم و بهداشتی را به دست مردم عزیز استان برساند
روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب مازندران