در حالیکه اجرای طرح رجیستری از ورود ۳۶ میلیون موبایل قاچاق به ارزش۶ میلیارد دلار جلوگیری کرده، اما متأسفانه توسعه اجرای این طرح برای سایر تجهیزات سیمکارتخور محقق نشده است.
وی با اشاره به اینکه قبل از اجرای طرح رجیستری ۹۰ درصد بازار از طریق قاچاق تأمین میشد اضافه کرد: میتوان گفت که اجرای این طرح، کاهش ۶ میلیارد دلاری را در پی داشته است همچنین با توجه به حذف قاچاق و ایجاد زمینه برای فعالیت قانونی تعداد شرکتهای واردکننده افزایش یافته و همین عامل فضای رقابتی را در بازار تلفنهمراه ایجاد کرده است.
وی با تأکید بر لزوم توسعه طرح رجیستری به سایر تجهیزات دارای سیمکارت، گفت: با وجود اجرای موفق این طرح در بخش موبایل، توسعه طرح رجیستری به سایر تجهیزات دارای سیمکارت متوقف ماند که این موضوع باعث شد علاوه بر از دست رفتن حقوق حاکمیت، مصرفکنندگان نیز به دلیل خرید کالای فاقد گارانتی و استانداردهای لازم متضرر شوند.
وی درباره نگرانیهایی که نسبت به کالاهای موجود در سطح کشور وجود دارد، افزود: در طرح رجیستری برای تلفن همراه شاهد بودیم که تدابیری اندیشیده شد تا برای کالاهای از پیش موجود در سطح بازار، مشکلی به وجود نیاید. در توسعه این طرح نیز حتماً این دقت نظر وجود خواهد داشت که هر کالایی که قبل از اجرای طرح در کشور فعال بوده دچار مشکل نشود و طرح تنها شامل تجهیزات جدید باشد.
وی در پایان با تاکید بر همکاری دستگاههای ذیربط مثل وزارت ارتباطات و صمت و گمرک در ثبت کلیه دستگاههای سیم کارت خور شامل مودم، تبلت و. ستاد با توحه به حجم بالای گوشیهای همراه. د رسانده ۹۰ درصد قاچاق کالا به مسیر قانونی به دنبال ساماندهی و ریجستری کردن دستگاههای سیم کارت خور هستیم.