معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز از ابتدای امسال تاکنون در استان تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حمیدرضا عزتی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با
وی اضافه کرد: این مقدار گوشت قرمز از هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان قزوین تولید میشود.
عزتی با بیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است، اظهار داشت: این تعداد شامل ۴۷۳ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۳۸ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۴۹ هزار و ۲۵ راس گوسفند دشتی و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است.
وی همچنین به وجود ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان قزوین اشاره کرد و گفت: این تعداد شامل ۳۹۷ واحد با ۱۸ هزار و ۲۹۷ راس گوساله، ۷۶ واحد با ۶ هزار و ۵۰۶ راس گوسفند و ۵۳ واحد با هفت هزار و ۱۳۷ راس بره پرواری است.
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۵ تن است و همین مقدار نیز به استانهای دیگر ارسال میشود.