مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر گفت: آماده راه اندازی داروخانه آنلاین ویژه بیماران خاص هستیم.
دکتر علیرضا عسکری، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به مناسب هفته هلال احمر گفت: با وجود این داروخانهها دیگر لازم نیست بیماران یا خانوادههای آنها برای تامین هر دارویی مسافت زیادی را تا داروخانههای هلال طی کنند. داروخانههای معتمد میتوانند به صورت آزمایشی این طرح را اجرا کنند و در صورت موافقت مسئولان مربوطه آماده راه اندازی اینگونه داروخانهها به ویژه برای برخی داروهای ویژه بیماران خاص مطابق دستورالعملهای ابلاغی هستیم.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از پذیرش ۵۸ هزار نسخه دارویی در سه داروخانه این سازمان (داروخانه مرکزی، مرکزی شماره ۲ تهرانپارس و جزیره کیش) خبر داد.
عسکری افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۰ هزار بیمار با نسخ دارویی برای تهیه داروهای خود به داروخانه مرکزی، ۱۶ هزار و ۶۴۰ بیمار به داروخانه تهرانپارس و هزار و ۲۹۲ بیمار به داروخانه جزیره کیش این سازمان مراجعه کرده اند.
وی افزود: داروخانههای هلال احمر به دلیل ویژگیهایی از جمله وجود نیروهای مجرب و متعهد، کنترل و نظارت دقیق و همچنین تأمین و توزیع به موقع و مطمئن داروهای مورد نیاز بیماران و از سویی به واسطه توزیع داروهای خاص با کیفیت مناسب و همچنین داروهای پروندهای از جایگاه و اهمیت انکارناپذیری در نظام توزیع دارو برخوردار هستند و بیشتر داروهایی که در این داروخانهها عرضه میشود، تحت پوشش بیمههای جاری کشور هستند.
عسکری گفت: در داروخانه مرکزی جمعیت هلال احمر با بکارگیری سیستم مکانیزه و ارائه داروهای خاص، دایر کردن شعبهای از بانک در داخل داروخانه، نصب دستگاه خودپرداز، بهره مندی از نیروی انسانی متخصص، پاسخگویی و تکریم مراجعه کنندگان، استقرار نمایندگان سازمانهای بیمه گر شامل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی، سلامت و نیروهای مسلح در داروخانه و نیز ایجاد امکانات رفاهی تلاش میشود تا برغم حجم بالای مراجعان و بیماران، مدت زمان انتظار برای دریافت دارو در حداقل زمان ممکن انجام پذیرد.
وی تصریح کرد: یکی از وظایف سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر کمک به تأمین داروهای حیاتی کشور است و در هر شرایطی نیازهای دارویی مردم در اولویت نخست این سازمان قرار دارد.
داروخانه مرکزی هلال احمر در تهران، خیابان طالقانی و داروخانه مرکزی شماره ۲ تهرانپارس در خیابان جشنواره واقع شده است و هموطنان و بیماران عزیز میتوانند برای کسب اطلاعات دارویی با خط ویژه ۴۱۶۵۱ تماس بگیرند.
عسگری با اشاره به تولید انحصاری ست تالاسیمی برای بیماران خونی در کشور افزود: بر حسب نیاز کشور تا ۱۵۰ هزار عدد در سال تولید میشود و قابل افزایش است.
وی گفت: در حال حاضر ۷۵ قلم دارو در تیراژ نزدیک به ۲۵۱ میلیون عدد در سال مجموعه شرکت دارویی سها تولید میکنیم.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با اشاره به نیاز دارویی کشور به داروهای تک نسخهای و خاص در بخش شیمی درمانی و انسولین گفت: با فعالیت بخش بازرگانی سازمان تدارکات پزشکی این داروها به دست مردم میرسد.
وی افزود: شرکت جی سای در تولید فرآودههای داروی گیاهی در حال فعالیت هستند.