استاندار اسبق قزوین، مشارکت در انتخابات را یک امر انسانی دانست و گفت: مردم باید به کسانی رأی دهند که هم به قانون معتقدند و هم توانایی اجرایی دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، نصری، استاندار و نماینده اسبق قزوین در مجلس شورای اسلامی در برنامه گفت و
وی افزود: ما در کشور مشکل کمبود برنامه و قانون در کشور نداریم و حتی در سالهای پایانی جنگ نیز برنامه اول توسعه نوشته و اجرا شد و تا به امروز نیز ۶ برنامه در کشور اجرا شده، اما مشکل اصلی، عدم توان و اجرای قانون از سوی مدیران است.
استاندار اسبق قزوین خاطرنشان کرد: مردم باید به کسانی رأی دهند که هم به قانون اعتقاد دارند و هم توانایی اجرای برنامهها و قوانین را دارند.
وی افزود: بزرگترین وظیفه احزاب، تربیت انسانهای واجد شرایط برای اداره کشور است و حزب پیروز باید از نیروهای تربیت شده سایر احزاب برای ایجاد وفاق ملی استفاده کند.
نصری تصریح کرد: بر اساس قانون، حداقل سن برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۴۰ و حداکثر سن ۷۵ سال است و شخصی که میخواهد به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، باید توانایی اداره کشور و تحقق برنامهها را داشته باشد.
وی افزود: عدم مشارکت در انتخابات هیچ مشکلی را حل نمیکند بلکه حضور حداکثری مردم در انتخابات نشان دهنده جایگاه مستحکم و پشتیانی قوی مردم از رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی یا شوراهای سالامی شهر و روستاهاست.
این فعال سیاسی استان قزوین گفت: باید به دنبال انتخاب افرادی از جنس مردم باشیم و افرادی را انتخاب کنیم که سطح، سبک زندگی و میزان دارایی هایشان متناسب با وضعیت زندگی اکثریت جامعه باشد.
وی افزود: شرکت در انتخابات هم حق قانونی و هم وظیفه است و باید زمینههای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نیز فراهم شود.
استاندار اسبق قزوین تخریب نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را امری بسیار ناپسند دانست و گفت: معیشت، گرانی و تورم بزرگترین مشکلات کشور در شرایط فعلی هستند که به دلیل هزینههای جاری دولت، سیاستهای بازرگانی خارجی و عدم توازن میان صادرات و واردات بوجود آمده اند.
ملت، بازوان حرکتی نظام جمهوری اسلامی
طاهرخانی، نماینده اسبق مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی نیز در بر نامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: مزیت برتر نظام جمهوری اسلامی در طول ۴۳ سال گذشته، حضور خودجوش مردم در انتخابات و تعیین سرنوشتشان است و با هیمنه بوجود آمده از سوی مردم، بسیاری از خطرهای بین المللی به ویژه منطقهای دفع شده است.
وی افزود: چوب خط شعارهای سیاسی پر شده است و مردم به شدت از تبعیضها و وعدههای محقق نشده بسیار گلایهمند هستند.
طاهرخانی خاطرنشان کرد: کسانی که میخواهند در انتخابات ریاست جمهوری و یا شوراهای اسلامی شهر و روستا شرکت کنند، باید برنامه هایشان در حیطه قانون و ملاک عمل آنها قانون اساسی باشد.
وی افزود: بر اساس فصلهای سوم و پنجم قانون اساسی، این ملت هستند که بازوان حرکتی نظام محسوب میشود.
نماینده اسبق مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علیرغم اینکه ۵۰ گروه سیاسی یا حزب در کشور وجود دارد، اما برخی از متصدیان و کارگزاران کشور، التزام ندارند و پاسخگو نیستند.
وی افزود: برگ برنده نظام جمهوری اسلامی، حضور همیشگی مردم در صحنه است و همه مسئولان نظام باید اراده کنند که اجرای قانون به عنوان فصل الخطاب را در دستور کار خود قرار دهند.
این فعال سیاسی گفت: گرانی ها، ارتباطی با تحریمها ندارند و ناشی از ولنگاری حاکم بر مدیریت کشور و سوء استفاده از بیت المال است.
وی افزود: در کشور و بر اساس اصل شفاف سازی، نباید به کسی اجازه داد که فراقانونی عمل کند و اصل ۴۴ نیز باید به کسب درآمدهای مسئولان پس از انقلاب نیز تسری پیدا کند تا بتوانیم ریشه فساد را بخشکانیم.
طاهرخانی گفت: نقش رسانه در افزایش مشارکت مردم در انتخابات بی بدیل است و باید خود محوری را به مردم محوری تبدیل کنیم و با در نظر گرفتن خرد کلی، افرادی را به مردم معرفی کنیم تا بر اساس عملکرد قوی شان، بی اعتمادی بوجود آمده در میان مردم را خنثی کند.