نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر چهره شاخصی مانند آقای رئیسی تصمیم بر ورود به انتخابات گرفته باشد و این کار را عملی کند، بسیاری از معادلات، تغییر خواهد کرد.
وی با اشاره به احتمال حضور آقای رئیسی در انتخابات و تأثیر آن بر تغییر معادلات در صحنه سیاسی کشور افزود: اگر آقای رئیسی به صحنه انتخابات ورود پیدا کنند، بسیاری از عناصر شاخص احساس نیاز برای وارد شدن به چنین عرصهای نخواهند داشت.
آقای بروجردی در پاسخ به این که بالاخره آقای لاریجانی برای داوطلبی ریاست جمهوری ثبت نام خواهد کرد یا نه؟ بار دیگر گفت: وی زمانی برای ورود به عرصه انتخابات تصمیم میگیرد که نیاز به حضورش احساس شود، اما با توجه به فرض حضور آقای رئیسی که بسیار محتمل است چنین احساس نیازی برای ورود آقای لاریجانی نیست، البته طبیعی است که این تصمیم با خود او خواهد بود.
نماینده ادوار مجلس در پاسخ به این تحلیل که با آقای لاریجانی، چون با رقیب قدری مانند آقای رئیسی مواجه است داوطلب نخواهد شد، اظهار داشت:، چون انتخابات ریاست جمهوری و حتی مجلس نیاز به کار گسترده و حتی چند ساله دارد، طبعاً کسی که عزم جدی برای ورود به این عرصه دارد، باید نشانههای روشنی از صحنه سیاسی کشور برای ضرورت حضورش ببیند.
وی افزود: بر این اساس تصورم این نیست که آقای لاریجانی چنین شرایطی را برای ورود به عرصه انتخابات دیده باشد.
آقای بروجردی همچنین درباره احتمال معرفی آقای لاریجانی به عنوان نامزد جبهه اصلاحات تصریح کرد: با توجه به مواضع آقای لاریجانی در چند دوره ریاست مجلس و نیز در چند دهه گذشته که به عنوان شخصیت ملی شاخص، پیوسته در خط امام و رهبری بوده است، شخصیت وی و جبهه اصلاحات دو جنس کاملاً مختلف اند.
وی شخصیت آقای لاریجانی را از نظر ملی و سیاسی دارای ویژگیهایی دانست که جبهه اصلاحات از انتخاب وی به عنوان داوطلب نهایی این جبهه پرهیز میکند.
نماینده ادوار مجلس درباره این که آیا آقای لاریجانی موافق حمایت جبهه اصلاحات از او به عنوان داوطلب نهایی این جبهه است؟ تصریح کرد: فکر نمیکنم که ورود آقای لاریجانی به عرصه انتخابات از جانب جبهه اصلاحات از نظر سیاسی، منطقی باشد.
آقای بروجردی افزود: اگر آقای لاریجانی تصمیم به ورود به انتخابات داشته باشد با رأی فراگیر ملی محتمل است و تصورم این نیست که اصولاً چنین شرایطی را (به عنوان داوطلب نهایی اصلاح طلبان) قبول داشته باشد.