برداشت ازگیل ژاپنی یا همان انبه گیلانی از 133 هکتار از باغ های گیلان آغاز شد.
پارسافر با اشاره به اینکه این میوه در تمام استان به صورت پراکنده تولید می شود افزود: رشت، ماسال، صومعه سرا، رودسر، املش، آستانه اشرفیه و لنگرود مهمترین مناطق تولید ازگیل ژاپنی در گیلان هستند.
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت : این محصول علاوه بر مصرف در بازارهای گیلان به استانهای همجوار و تهران نیز صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه برداشت ازگیل ژاپنی همه ساله از اواسط اردیبهشت آغاز می شود و تا خرداد ادامه دارد تصریح کرد:از این میوه علاوه بر خام خوری برای تولید مربا و شربت هم استفاده میشود.
متخصصان تب سنتی می گویند مصرف این محصول علاوه برهضم غذا و رفع سردرد در بهبود عملکرد دستگاه تنفسی هم مفید است.