یکی از آداب و رسوم کهن مردم چهارمحال و بختیاری در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، سنت کاکلی پزان در فرخ شهر است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز چهارمحال و بختیاری،، کاکلی پزان یکی از آداب و رسوم قدیمی ماه مبارک رمضان است که پخت این نان در سرتا سر این استان به ویژه در دو شهر فرخ شهر و بروجن رایج است.
مردم فرخ شهر به این نان «کاکلی یا توتک» و مردم شهر بروجن به این نان «کپچی» میگویند.
کاکلی نوعی نان است که خمیرش از شیر، آرد و خشکبار (گردو، کشکش، بادام) تشکیل شده و برای پختن آن بر روی این نان زرده تخممرغ، گلرنگ، زعفران، رازیانه، سیاهدانه و بادیانه و... زده میشود و در تنور پخت میشود.
بانوان استان چهارمحال و بختیاری، بیشتر بهصورت گروهی کاکلی میپزند.
در شهرکرد افرادی که کاکلی پختهاند در صحن مطهر امام زادگان حلیمه و حکیمه خاتون، آنها را بین زائران، رهگذران و نمازگزاران پخش میکنند.