۸۰ گروه جهادی برای اشتغالزایی، مردم یاری و محرومیت زدایی و مشارکت در افزایش تولیدات عشایر و روستائیان راهی مناطق محروم و مرزی سردشت شده اند.
سرگرد عبدالله آذرنییاد افزود: این گروه ها در زمینه های مختلف فنی و عمرانی، بهداشت و درمان، دامپزشکی ، کشاورزی و دامداری ، فرهنگی و اقتصاد مقاومتی با هدف امنیت پایدار ، افزایش تولید و بهره وری محصولات کشاورزی و دامی و اشتغالزایی در راستای مردم یاری و محرومیت زدایی فعالیت می کنند.
وی با اشاره به اینکه اشتغال بیشتر عشایر و اهالی روستایی در بخش کشاورزی و دامی است، اضافه کرد: در بخش کشاورزی و دامی ، 10 مهندس ، دامپزشک و مربی در بسیج مهندسین کشاورزی مشغول به فعالیت هستند .
وی بیان کرد: دامپزشکان به همراه جهادگران تا کنون 43 هزار راس دام سبک و 12 هزار راس دام سنگین به صورت رایگان ویزیت کرده اند .
وی گفت : در فصل های تولید مثل و بره زایی نیز برای افزایش دام ، تولید گوشت قرمز و فرآورده های دامی اقداماتی اساسی انجام گرفته شده است.
مسئول قرار گاه بسیج سازندگی سپاه سردشت عنوان کرد: بسیج مهندسین کشاورزی نیز بالغ بر 150 هزار هکتار زمین زراعی و باغی بازدیدهای مزرعه محور جهت افزایش میزان بهره وری و استفاده از کود و سموم کشاورزی به موقع برای جلوگیری از آفت زدگی و خسارات و بازدهی بالا داشته اند.
سرگرد آذرنییاد افزود: در همین راستا نیز کلاس های آموزشی تاکنون برای کشاورزان و دامداران به میزان 30 هزار ساعت نفر برگزار شده است.
وی تصریح کرد: این اقدامات به صورت داوطلبانه و با استفاده از ظرفیت خیران، اعتبارات قرارگاه حمزه سید الشهداء (ع) و خود گروه های جهادی انجام می گیرد.
این شهرستان با جمعیت 70 هزار نفر روستایی و یک هزار و 200 خانوار عشایری دارای 160 هزار دام سبک و 18 هزار دام سنگین با 28 هزار هکتار اراضی زراعی و کشاورزی است.
گزارش دارد...