۱۵۰ محصول دانشبنیان در سرای نوآوری گیاهان دارویی استان اصفهان تولید شد.
کامران صفوی افزود : این مرکز شامل بخشهای تجاریسازی در قالب پارکهای فناوری، مرکز رشد و فناوری، شتاب دهندههای تخصصی و مدارس عالی مهارتی است.
وی با بیان اینکه سرای نوآوری گیاهان دارویی استان اصفهان یکی از نخستین مراکز این حوزه در کشور است، گفت : در این مرکز اهدافی مانند حمایت از تیمهای فناوری در جهت راهاندازی کسب و کار و جذب سرمایه برای توسعه فعالیتهای مرتبط، آموزش مهارتهای کارآفرینی به استارتاپهای پذیرفته شده، ارائه راهحل برای چالشهای صنعت گیاهان دارویی کشور به روش خلاقانه و حل مسئله، استفاده از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی برای فعالیت و تولید تخصصی در زمینه گیاهان دارویی و فرآوردههای گیاهان دارویی، افزایش فروش محصولات تولید شده توسط شرکتهای فناور و دانش بنیان با طریق معرفی در سطح ملی و شناسایی بازارهای صادراتی دنبال میشود.
مدیر مرکز رشد فناوری فرآوردههای تخصصی گیاهان دارویی استان اصفهان با اشاره به امضای تفاهمنامه با شرکتها، اتحادیهها، انجمنها و واحدهای دانشگاهی برای تقویت فعالیتهای این مرکز افزود : در حال حاضر بیش از ۵۵ هسته و شرکت فناور با تولید بیش از ۱۵۰ محصول فناور و دانش بنیان در این مرکز مشغول به فعالیت هستند که حدود ۹۰ محصول آن مجوز غذا و دارو دارند.
کامران صفوی گفت: این محصولات در حوزههای مختلف گیاهان دارویی از جمله ادویه، شیرینیهای فراسودمند، مکملهای غذایی، صنایع غذایی، دامپزشکی و بیماریها و خوراک دام است.
سرای نوآوری گیاهان دارویی استان اصفهان در سال ۱۳۹۸ با مجوز معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شد.