با افتتاح دو خانه هلال در آمل، تعداد این نهادهای امدادی وخدمت رسان عمومی به ۱۶ مرکز افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، خانه هلال و مدیریت بحران روستایی آمل در روستای" رزکه"بخش امامزاده عبدالله و همچنین خانه هلال مدیریت بحران روستایی در روستای قادیکلا از توابع بخش مرکزی این شهرستان افتتاح شد.
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان آمل گفت: هدف از تاسیس خانههای هلال روستایی، ارایه آموزشهای امداد و کمکهای اولیه، برگزاری مانورهای امدادی و دورههای آموزشی به منظور افزایش تاب آوری مردم در زمان حوادث و بحرانها است.
جمشید نیکزاد افزود: با فراگیری دورههای آموزشی در قالب تیمهای امدادی خانههای هلال، اعضای خانههای هلال، در هر زمانی و به هر دلیلی اتفاقی برای مردم روستا بیافتد، خودشان قبل از رسیدن تیمهای امدادی بتوانند امدادرسانی را انجام دهند.
او اضافه کرد: در خانههای هلال ومدیریت بحران روستایی، اقلام اولیه و تجهیزاتی مانند کپسول اکسیژن، موتور برای خاموش کردن آتش، کولهپشتی، موتور برق و تمام تجهیزات اولیه برای امدادرسانی وجود دارد.
افزایش خانههای مدیریت بحران روستایی به ۳۰ مرکز
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان آمل با بیان اینکه در زمان راه اندازی خانههای هلال اولویت مراکز دهستانها بوده واکنون روستاهای پرجمعیت در مسیرهای سخت عبور کوهستانی وجنگلی در برنامه هست، ابراز امیدواری کرد: بزودی در بیشتر روستاهای شهرستان آمل که قابلیت راه اندازی خانههای هلال و مدیریت بحران روستایی را داشته باشند، این خانهها ایجاد و تجهیز خواهد شد.
نیکزاد، راه اندازی خانه هلال ومدیریت بحران روستایی در روستای رزکه را با توجه به شرایط خاص جنگلی این روستا دارای اهمیت خواند وتصریح کرد: این روستا به علت قرارگرفتن درحاشیه جنگل و واقع شدن درمسیرجاده هراز، شرایط برای گردشگری داشته و گردشگران زیادی به این منطقه درطول سال حضور پیدا میکنند و با وجود خانه هلال میتوان مشکلاتی را درگذشته وجود داشته به حداقل زمان ممکن کاهش داد.
او همچنین از راه اندازی دست کم ۱۴ خانه هلال ومدیریت بحران روستایی تا پایان امسال درشهرستان آمل خبر داد.
شهرستان حدود ۴۲۰ هزارنفری آمل بیش از ۳۶۰ روستا دارد.