استاندار مرکزی: فرمانداران استان مرکزی باید از ظرفیت شورای آموزش و پرورش در شهرستانهای نهایت بهره را ببرند و نسبت به برگزاری ماهانه نشستهای این شورا در شهرستانها اقدام کنند.
سید علی آقازاده در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و استان، افزایش تعداد شعب اخذ رای و فاصله صندوقهای رای برای مقابله با کووید ۱۹ در دستور کار استانداری است و میطلبد که تامین نیروی انسانی و فضای مورد نیاز برای برگزاری انتخابات هرچه باشکوهتر در دستور این شورای آموزش و پرورش قرار گیرد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: دبیرخانه شورای آموزش و پرورش استان مرکزی باید نظارت کافی را برای برگزاری ماهانه نشستهای خود در شهرستانها داشته باشد و در صورت عدم برگزاری تذکرهای لازم به آنان ارایه شود.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و هفته معلم گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی برگزاری کلاسهای غیر حضوری مشکلات فراوانی را برای معلمان به همراه داشته و تعلیم و تعلم به صورت مجازی زحمات فراوانی را برای این افراد به همراه داشت.
آقازاده با یادآوری برگزاری کنکور دوره کارشناسی در تیرماه امسال افزود: بر اساس برنامهریزی آزمون کنکور در زمان تعیین شده برگزار میشود و نیاز است فضای لازم برای برگزاری این آزمون در اختیار مسئولان مربوطه قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۱۱ نشست شورای آموزش و پرورش با ۲۸ دستور کار و ۴۲ مصوبه سال گذشته در این استان برگزار شد که ۱۷ مصوبه این نشستها اجرایی شده و ۲۵ مصوبه در دست اجرا قرار دارد.
«بهرام حسینآبادی» افزود: ۱۳۵ نشست شورای آموزش و پرورش نیز در این مدت با ۵۵۴ دستور کار و ۷۳۸ مصوبه در شهرستانهای استان مرکزی برگزار شد که ۶۳۶ مصوبه از مجموع این مصوبهها اجرایی و ۹۰ مصوبه در دست اجرا است.
وی ادامه داد: تغییر کاربری فضاهای آموزشی از جمله راهکارهای ایجاد درآمد پایدار برای آموزش و پرورش است و تاکنون مجوز کمیسیون پنج برای ۱۵ هزار و ۱۴۷ متر مربع از فضاهای آموزشی ۹ شهرستان استان مرکزی اخذ شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: اخذ مجوز برای ۱۳۷ هزار متر از فضاهای آموزشی استان باقی مانده که میطلبد که فرمانداران و مسئولان استانی همکاری لازم را برای اخذ مجوز این فضاها با آموزش و پرورش استان داشته باشند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تحقق حجم ابلاغی به این معاونت، کیفیتگرایی آموزشی در کنار کمیت گرایی، بهره گیری از ظرفیتهای درون و برون سازمانی، مدرسه محور کردن فعالیتهای دورههای سواد آموزی و توسعه عدالت آموزشی در شهرستانهای استان از جمله اولویتهای این معاونت در سال جاری است.
«حسین میرزایی» افزود: تنوع بخشی به محتوای آموزشی، تقویت کارکردهای مرکزهای آموزش محلی، توسعه آموزشیهای مجازی و غیر حضوری از دیگر برنامههای معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی در سال جاری است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار آخرین سرشماری ۳۲ هزار و ۶۸ بی سواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در استان مرکزی وجود دارد که ۶ هزار نفر این افراد از این گروه سنی خارج شدهاند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی نرخ باسوادی استان را ۹۸ و ۱۶ صدم درصد عنوان کرد و گفت: نیاز است دستگاههای مختلف همکاری لازم را برای شناسایی، سوادآموزی و افزایش این آمار با معاونت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان داشتهباشند.